hvordan du installerer en socket 939 cpu

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-28

Socket 939 er en central processing unit ( CPU ) stik , der anvendes for visse 64- bit AMD processorer . Mikroprocessorer , der anvendes i dette stik var fra Athlon 64 , Sempron og Opteron linjer . Dette stik , der anvendes i AMD 's anden generation af 64- bit processor , blev indført i 2004 . Installationen af denne CPU er ligetil for en person, der har oplevet , men det vil være udfordrende , hvis du ikke er bekendt med CPU installation eller arbejder inde i computeren sag

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker .
Socket 939 kompatibel CPU .
Antistatisk håndledsrem .
Termisk paste .


1 .
Sluk for computeren og tag netledningen ud af bagsiden af kabinettet .
2 .

Fjern tilfælde dække fra din computer tårn . Du bliver nødt til at skrue det , fjerne vingeskruerne eller glide et panel fra sagen at komme ind i tårnet , afhængigt af computerens sagen stil . Indstil tilfælde dække side .
3 .
Fjern den aktuelle heatsink forsamling ved at trække i sort plastik håndtag på siden af heatsink fan mod dig . Tryk ned på metalclipsen at frigøre den fra plasthus omkring CPU . Gentag denne proces på den anden side af heatsink . Afbryd heatsink fan 's strømkablet fra bundkortet . Løft kølepladen og sæt den til side .
4 .
Tryk metal håndtag på højre side af CPU op . Træk den nuværende CPU ud af stikkontakten . Sæt den nye Socket 939 CPU i stikkontakten og sænk håndtaget . Juster trekanten på CPU med trekanten på CPU soklen , hvis du er usikker på den rigtige CPU orientering .
5 .
Kontrollér bunden af heatsink at se, om den termiske pasta er i god stand . Hvis der er nogen brænde mærker eller mørke brune pletter i pastaen , skal du tilføje indsætte før du installerer den heatsink . Spread en ært mængden af termisk pasta på toppen af processoren .
6 .
Hook metal heatsink klippet på plastik holdeclips . Tryk ned på metal klip på den anden side af heatsink at knytte den til de øvrige plastklemme . Kølepladen skal flugte processoren . Sæt kølepladen fan 's strømforsyning til strømstikket du har fjernet den fra i trin 3 . Sæt computerens kabinet dækslet på .

gode råd og advarsler


  • Brug en antistatisk håndledsstrop at undgå statisk elektricitet problemer under installationen .


  • Previous:nothing Next:hvordan man åbner en imac     

    Kommentarer

    Code:
    change