hvordan du opretter en backup til en bærbar harddisk

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-07

Eksterne harddiske er en populær måde at tilføje lagerplads til en computer uden at skulle installere noget som helst permanent inde i computeren . Eksterne drev er bærbare og kan oprette forbindelse til computere ved hjælp af fælles grænseflader , såsom USB- eller FireWire- porte , der giver brugerne mulighed for nemt at overføre data fra en computer til en anden . Bærbare harddiske kan bruges til backup af vigtige data fra din computers interne harddiske

Du skal bruge: . .
Ekstern harddisk


1
Slut bærbare drev til din computer ved hjælp af relevante interfacekabel . Tilslut den eksterne drev til en strømkilde og tænd den eksterne drev på . Hvis Autoplay lancerer , skal du vælge "Åbn mappe for at vise filer . "
2 .
Klik på " Start ", " Computer "og derefter dobbeltklikke på den eksterne drev i drevet listen . Du kan springe dette trin , hvis du allerede har åbnet vinduer for hvert drev med autoplay .
3 .
Højreklik på " Start " knappen , klik på " Explore " og derefter gennemse din computer for de filer og mapper, du ønsker at tage backup . For eksempel kan du gå til din " My Documents " mappe til at gemme alle dine dokumentfiler .
4 .
Klik i øverste venstre hjørne af et vindue , der indeholder data, du vil sikkerhedskopiere , og træk markøren på tværs af alle de filer og mapper i vinduet for at vælge alle de filer og mapper . Du kan også holde " kontrol " -tasten og tryk derefter på "A " tasten for at vælge alle elementerne i en mappe . Hvis du kun ønsker at kopiere bestemte filer og ikke alle filer i et vindue , hold "kontrol "-tasten nede og derefter klikke på hvert punkt , du ønsker at kopiere .
5 .
Klik på en af de valgte emner , skal du holde museknappen nede , trække det til vinduet for den eksterne harddisk og derefter slippe museknappen . Alle de udvalgte filer og mapper vil blive kopieret til den bærbare harddisk , hvilket skaber en sikkerhedskopi af filerne . Afhængigt af mængden af data , der kopieres , kan denne proces tage flere timer .
6 .
Gentag trin 3-5 for at sikkerhedskopiere ekstra filer , der er indeholdt i andre mapper .

7 .
Afbryd den bærbare harddisk og gem den et sikkert sted .

gode råd og advarsler


 • På maskiner, der kører Windows 7 eller Vista, kan du automatisk oprette en sikkerhedskopi ved at klikke på "Start " skrive "Backup " i søgefeltet , trykke " Enter ", vælge " Indstil backup " eller "Tilbage filer " og derefter følge instruktionerne i guiden Sikkerhedskopiering , der vises .
 • Brug en bærbar drev med samme eller større lagerkapacitet end det drev , du sikkerhedskopierer at sikre , at alle data vil passe .
 • Se brugervejledningen til den bærbare harddisk at bestemme bedste opbevaringsforhold for drevet .
 • Opbevar backup i en fysisk placering , der er adskilt fra din computer . Dette vil forhindre både kopier af dine data fra at blive ødelagt i en katastrofe som en brand .


 • Previous:nothing Next:hvordan du installerer en P4 cpu   

  Kommentarer

  Code:
  change