hvordan du udskifter hukommelsen i en Dell Precision M70

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-18

Hvis din computer kører langsomt , er du modtager hukommelsen relaterede fejl , eller du blot ønsker at opgradere , hvor meget hukommelse der er i din M70 , kan du erstatte hukommelsen i den bærbare computer . Det eneste redskab er nødvendige for at erstatte de hukommelsesmodul er en stjerneskruetrækker , som giver dig adgang hukommelsesmodulet på computeren og erstatte din gamle eller dårligt fungerende RAM -modul med en ny eller opgraderet en

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker .


1 .
Luk M70 's styresystem og fjerne eventuelle kabler og tilbehør, der er tilsluttet computeren .
2 .
Tænd M70 hovedet , fjerne batteriet og derefter lede efter det " L " formet hukommelse dækning på bunden af computeren , ved siden af den firkantede docking station havn .

3 .
Løsn de skruer, der holder dette dæksel til computeren , skal du fjerne dækslet og derefter bruge fingrene ( ikke en skruetrækker ) til at sprede metal klip, der holder hukommelsesmodulerne på plads .
4 .
Træk hukommelsesmodulerne ud af deres slots og indsætte dit nye hukommelsesmoduler i pladserne . Tryk hårdt ( men forsigtigt ) om modulerne indtil metal klip holde modulerne på plads .
5 .
Skru dæksel til hukommelsesmodul tilbage på computeren , indsæt batteriet , og tænd for maskinen at bruge det igen .


Previous:nothing Next:hvordan man finder og reparere beskadigede sektorer 

Kommentarer

Code:
change