hvordan kan jeg ændre frontplade på en Mac G5 ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-23

Den PowerMac G5 er udstyret med en frontplade med skydedøre , der oprulles , når en disk bakke fra en af de to dvd- drev inde skubbes ud. Fjernelse af en defekt frontplade til at erstatte den med en ny købt hos en Apple -forhandler eller computerforretning kræver ikke demontering G5 , selvom du bliver nødt til at fjerne DVD drevbåsen , der er på indersiden . En fælles husstand værktøj er alt, hvad du skal bruge , og Apple garanti ikke vil blive påvirket på nogen måde

Du skal bruge: .
Flat-kantet guldsmedens skruetrækker .
Udskiftning faceplate .


1 .
Fjern alle kabler fra PowerMac G5 . Drej G5 så den sidepanel med Apple-logoet på det er opad . Træk op på de låse låsen er nu på bageste venstre side længst væk fra dig . Træk sidepanelet fra. Placer sidepanelet til side .
2 .
Træk DVD drevbåsen , der er på indersiden øverst til højre på G5 mod dig selv. Fjern propperne fra bagsiden af DVD -drev forsamling , der er knyttet til en eller to dvd- drev inde i forsamlingen . Træk dvd-drevet samling helt ud af G5 . Placer DVD drevbåsen til side .
3 .
Sæt spidsen af en flad-kantet guldsmedens skruetrækker i sømmen mellem G5 og venstre side af frontpladen --- frontpladen er på den yderste højre side af G5 tværs hvorfra DVD drevbåsen var . Løft op på spidsen af den faste kanter guldsmedens til at løsne de frontplade . Gentag denne procedure på højre side , top og bund af frontpladen . Grib venstre og højre side af frontpladen med hænderne . Træk faceplate ud foran G5 med hænderne .
4 .
Læg udskiftning faceplate på forsiden af G5 . Skub frontplade på solidt med hænderne , indtil den klikker på plads . Udskift DVD drevbåsen ind i G5 . Sæt kablerne til DVD -drev indersiden af DVD drevbåsen . Skub DVD- drevbåsen helt tilbage i G5 .
5 .
Sæt sidepanelet tilbage på G5 . Træk låse låsen ned . Drej G5 tilbage til sin oprindelige position . Sæt kablerne . Bortskaffe planskiven korrekt .

gode råd og advarsler


  • Bær en anti-statisk rem til at holde statisk elektricitet fra skader de interne komponenter af G5 .


  • Previous:nothing Next:hvordan man åbner en Compaq Presario C300     

    Kommentarer

    Code:
    change