hvordan man åbner en iMac

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-25

Hvis iMac ikke længere er omfattet af garantien , og du skal reparere den , adskille tale selv i stedet for at betale en Apple tekniker til at gøre det . Forinden , dog forstå, at uautoriseret service og modifikationer ugyldiggøre en-års garanti , som ikke dækker reparationer på udslip eller andre skadelige hændelser . Under iMac særtilfælde kræver et par enkle værktøjer , men vær forsigtig arbejde med følsom elektronik inde , især hvis du ikke har meget erfaring reparation af computere .

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker
. T8 Torx skruetrækker .
T6 Torx skruetrækker .
4 sugekopper .
Anti-statisk mat .
Anti-statisk armbånd .


1 .
Bred en anti-statisk måtte på en flad overflade og placer iMac med forsiden nedad på måtten . Sæt anti-statisk armbånd rundt om håndleddet , og sæt ledningen til et hjørne af den anti-statiske måtten. Fjern Phillips skruen fra midten af ventilerede metal på bagsiden af iMac og løft panelet ud af sagen .
2 .
Træk den sorte plastik faner for at få adgang RAM kort . Fjern hvert kort , og sæt den til side , sammen med metal -panelet .
3 .
Sluk iMac over , så plasten skærmen dækker vender opad . Vedhæft en sugekop til hvert hjørne af plasticet og trække dem forsigtigt at løfte dækker fra sagen. Forlader sugekopper er knyttet til dækningen .
4 .
Fjern Torx skruerne langs kanten af LCD -panel med en T8 Torx skruetrækker . De to længste skruer hører på begge sider af Apple-logoet nederst på skærmen . Begynd at trække forsigtigt på aluminium at adskille den fra skærmen , og træk wiren forbinder iSight -kamera i sagen.
5 .
Tag resten af T8 Torx skruer bedrift skærmen til hovedkortet . Løft skærmen væk fra sagen at udsætte tre forbindelser til hovedkortet.
6 .
Se under skærmen til en stik i nærheden af ventilatoren og træk den op at afbryde den . Løft op i displayet til at afsløre yderligere to stik mellem bestyrelsen og skærmen. Træk disse stik ud til helt at fjerne skærmen, og sæt den til side .
7 .
Fjern T8 Torx skruer, der holder harddisken til hovedkortet . Løft båndet holder ledningerne til harddisken og tag plast harddisken kabinet . Skub harddisken ud af kabinettet og afbryde strømmen og ATA kabler .
8 .
Brug en T6 Torx skruetrækker til at fjerne skruer i siden af harddisken . Hvis du udskifter harddisken , skrue disse ind i din nye drev inden genmonteringen skabet .

gode råd og advarsler


  • Apples hjemmeside hedder , at AppleCare Protection Plan dækker support og service i tre år fra den dato, du har købt din iMac . Du skal købe AppleCare løbet af din one-års garanti at kvalificere sig til tjeneste .


  • Previous:nothing Next:Hvordan finder jeg en farve fax all- in-one printer ?     

    Kommentarer

    Code:
    change