hvordan man beskytter USB sticks

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-11

USB memory sticks er en bærbar og holdbar alternativ til lagring af data på en harddisk eller cd. I modsætning til en harddisk , bruger USB stick solid-state hukommelse, hvilket betyder , at droppe eller ryste USB stick vil ikke skade hukommelse opbevaring . Ligeledes den kompakte karakter af en USB- stick gør det mere holdbar end en CD , og samtidig være ridsefast . Da USB- sticks er naturligt stærkt , at beskytte dem er ganske simpelt ved hjælp af traditionelle metoder til lagring af
1 .
Brug en dækning for din USB stick . Tilslutningspunkterne er udsat for enden af pinden , så det er vigtigt at have et dække for at beskytte forbindelsen point fra støv og væsker .
2 .
Store USB stick i en tørre , moderat miljø . Mens USB- sticks er naturligvis ganske holdbare , ekstrem varme og fugt kan ødelægge funktionaliteten af USB stick .
3 .
Hold en backup af dine data i tilfælde af tab eller skade . USB- sticks er stærke , men kan stadig gå tabt , stjålet eller ødelagt . Som med enhver lagerenhed , skal du opbevare kopier af dine vigtige data på flere steder, så det kan hentes senere .
4 .
Password-beskytte følsomme data på din USB- stick . Mange gratis programmer kan installeres på din USB- stick til at begrænse adgangen til dets indhold .


Previous:nothing Next:hvordan man kan geninstallere en dell 720 printer 

Kommentarer

Code:
change