hvordan man deaktiverer en pc grafikkort

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-17

Videokortet i din pc sender oplysninger til din skærm . Uden en korrekt installeret og arbejder videokort , vil du ikke være i stand til at bruge computeren . Installation af et nyt videokort kan ordne system problemer eller giver dig mulighed for at køre programmer med højere videokort krav , men hvis dit system har en indbygget skærmkort , skal du deaktivere den , før du installerer et nyt . Du kan også ønsker at deaktivere dit grafikkort af andre årsager , såsom fejlfinding hardware spørgsmål
1 .
Klik på " Start " menuen i venstre hjørne af skærmen . Klik på " Control Panel " ikonet i højre side af menuen Start .
2 .
Dobbeltklik på " System " ikonet . Klik på " Hardware "-fanen øverst i vinduet , der vises . Computer Håber hjemmeside siger, at dette vil give dig adgang til Device Manager .
3 .
Klik på den knap, der siger " Enhedshåndtering " øverst i vinduet . Find den kategori der hedder " Skærmkort "og klik på plus tegnet ved siden af det at udvide listen .
4 .
Højreklik på " PC grafikkort ", som vises i listen under Skærmkort overskrift. En menu åbnes , når du højreklikker på at lister en række muligheder . Klik på " Deaktiver "fra denne menu . Eksperterne på AMD siger , at dette bør deaktivere dit grafikkort .
5 .
Genstart computeren for at ændringerne kan træde i kraft.

gode råd og advarsler


 • Hvis skærmkortet ikke vises på Skærmkort listen , eller hvis det ikke giver dig mulighed for at deaktivere den fra menuen , skal du bruge grafikkortet manual for at vise det fra computerens BIOS .
 • må ikke deaktivere den video -kort, medmindre du har en anden til at installere , eller du har en måde at re-aktivere det.


 • Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg renses udvendigt en Samsung skærm ?   

  Kommentarer

  Code:
  change