hvordan man etablerer en logitech trådløs mus

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-08

Syg og træt af de begrænsede manøvredygtighed din mus giver ? Så måske er det tid til at gå til et trådløst eller trådløs , mus i stedet . Fraværet af ekstra ledninger og den frie bevægelighed vil bidrage til at stoppe distraktioner musen ledningen giver dig . De fleste modeller af Logitechs trådløse mus er præ-installeret i Windows- operativsystemet. Men som nye teknologier bliver udviklet, kan der være nogle manuelle installationer kræves af brugeren
en . .
Slut modtageren i en USB -port . Modtageren vil indsamle oplysninger fra Logitech trådløse mus , og fortolke de bevægelser og kommandoer til computeren .
2 .
Tillad Windows at tilføje de nødvendige enhedsdrivere . Med Plug and play-teknologi , er der allerede standard drivere installeret, vil gøre det muligt for Logitech trådløse mus til at arbejde på et grundlæggende niveau .
3 .
installere yderligere drivere til at bruge den ekstra funktioner Logitech trådløs mus. Disse drivere er ikke altid nødvendigt , afhængigt af om du kører Windows XP , Windows Vista eller Windows 7 operativsystem , og på den version af trådløse mus , du installerer . Den ekstra drivere kommer på en cd , når du køber musen . Hvis du har modtaget musen brugte , derefter overveje at hente driverne fra Microsoft eller Logitech websteder.


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner dækslet af en Sony Vaio PCV - rx650 

Kommentarer

Code:
change