hvordan man får en screensaver der skal vises på to skærme

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-24

Dobbelt skærm har råd til en computer brugeren mulighed for at multi-opgave på flere programmer , end de engang var i stand til at gøre . Dobbelt skærm gratis hukommelse på en skærm ved at lade den køre færre ansøgninger , mens du stadig udnytte applikationer på en separat skærm . Tilpasning af dobbelt skærm er tilladt , men at få det tilpasning til den rette specifikationerne kræver, at brugeren konfigurere indstillingerne
1

Åbn pauseskærmen gemt på computeren ved at højreklikke på skrivebordet og rulle ned mulighederne for at vælge " Egenskaber . " Find fem faner øverst i vinduet mærket " Temaer ", " Desktop , " Screen Saver ", " Udseende "og " Indstillinger ". Klik på " Screen Saver " fanen for at konfigurere indstillinger for pauseskærm . Klik på " Screen Saver Settings " og pege på " Preview og konfigurere . "
2 .
Klik på drop -down boksen for " Monitor 1 " og klik på en pauseskærm for denne skærm . Klik på " OK " og klik på " Anvend ". Klik på den anden drop -down boksen for " Monitor 2 " og find den samme pauseskærmen på Monitor 1 . Klik på " OK " og klik på " Anvend . " Klik " OK " på pauseskærmen vinduet for at færdiggøre pauseskærmen udvælgelsen .
3 .
Klik på fanen "Indstillinger" øverst i vinduet . Klik på skærm -ikonet matcher anden skærm . Find afsnittet " Udvid Windows- skrivebordet over til denne skærm ". Placer en check i feltet ved siden af dette afsnit at aktivere denne funktion . Pauseskærmen vises nu på både computer -skærme .
4 .
Udvid pauseskærmen en anden metode ved at klikke på " Start "knappen og navigere til "Control Panel " i menuen ikon. Klik på dette ikon og vælg " Udseende og personlige indstillinger " fanen . Klik på " Juster skærmens opløsning "og find " Multiple viser "valgmulighed . Klik inde i drop-down listen for flere skærme og vælge " Dupliker disse skærme ", og klik på " OK ". Denne indstilling gør det muligt for pauseskærmen til at kopiere på den anden skærm .

gode råd og advarsler


 • at få den bedste pauseskærmen visning på begge skærme , konfigurere indstillinger for opløsning for begge skærme til den samme .
 • Jo højere opløsning jo bedre pauseskærmen vil se ud på skærmen .
 • konfigurere størrelsen af pauseskærmen til at manipulere hvor stor eller hvor lille pauseskærmen ser på enten skærm .
 • Sørg skærmen placering matcher placeringen på fanen Indstillinger . Hvis den fysiske placering af skærmen varierer fra , hvad der er setup i menuen Indstillinger , kan skærmen ikke vise korrekt, eller overhovedet.
 • Sørg skærmen placering matcher placeringen på fanen Indstillinger . Hvis den fysiske placering af skærmen varierer fra , hvad der er setup i menuen Indstillinger , kan skærmen ikke vise korrekt, eller overhovedet.


 • Previous:nothing Next:specifikationerne for en iMac G4   

  Kommentarer

  Code:
  change