hvordan man helt slette en harddisk ren

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-10

Den eneste måde helt at slette alle data på en harddisk , er at formatere den . Formatering det fjerner sit filsystem , som gør det midlertidigt forhindret i at gemme filer overhovedet . Filsystemet er derefter geninstalleres , som gør det muligt at gemme filer igen . Den eneste harddisk, du vil være i stand til at formatere i Windows-operativsystemet er en , som Windows er installeret på . Alle andre drev , ligesom sekundære interne , eksterne eller USB flash -drev , er fair spil
1 .
Klik på " Start ".
2 .
Klik på " Computer ".
3 .
Find ikonet for det drev , du vil formatere . Højreklik på den , og klik " Format "for at åbne Windows- drevet formatering nytte . Må ikke foretage ændringer i "File System " drop-down menuen . Som standard vil det filsystem, der allerede er installeret på drevet vælges . Hvis du med succes har brugt din harddisk til at gemme filer i fortiden , dette er den fil , du vil geninstallere .
4 .
Klik på " Start ". Dette vil helt slette indholdet af din valgte harddisk , rengøring og giver dig mulighed for at bruge 100 % af sine disponible diskplads til at gemme flere filer , når processen er færdig .


Previous:nothing Next:hvad er en privacy -filter ? 

Kommentarer

Code:
change