hvordan man kan dele en USB-printer mellem tre computere

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-11

USB -printere har en USB- port på selve printeren og oprette forbindelse til en USB- port på en computer eller et netværk router . At vælge den rigtige USB splitteren vil tillade dig at dele printeren med flere computere inden for et par minutter . De fleste printere kræver også speciel software eller drivere til printeren til at arbejde med en bestemt computer . Hvis du ikke længere har den cd , der fulgte med printeren , skal du kontrollere producentens websted for en gratis download

Du skal bruge: .
USB-printer
. USB splitter .
USB -kabel .


1 .
Køb en USB triple-splitter . Dette vil have en USB- kabel i den ene ende og tre på den anden . Kig på formen af USB- kablet på bagsiden af printeren . Der er tre grundlæggende USB typer : flad rektangel ( ligesom de havne på din computer ) , mindre divit rektangel og kvadrat . Du kan købe en splitter med samme single- ende type som din printer , eller du kan købe en USB- konverter . Du skal også bruge USB -kabler længe nok til at nå hver computer .
2 .
Sæt USB- splitter eller konverteren er knyttet til splitter ind i bagsiden af printeren . Læg hver ende af kløveren i hver computer . Tænd printeren .
3 .
Installer printersoftwaren og drivere på hver computer . Du skal muligvis genstarte computerne til at bruge printeren .


Previous:nothing Next:hvordan man beskytter USB sticks 

Kommentarer

Code:
change