hvordan man kan gemme musik på en computer uden at optage plads

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-05

Musik, du brænder fra en lyd- cd eller download fra en online musikbutik , såsom iTunes , vil tage plads på din computer . Hvis du vil gemme musikfiler på din computer og ikke tage et hvilket som helst rum , vil en alternativ være behov for . En måde du kan løse denne opgave er at bruge en ekstern harddisk med computeren . Dette giver dig mulighed for at overføre og gemme musikfiler , så de ikke fylder noget plads på din primære harddisk

Du skal bruge: .
Ekstern harddisk

Tilslut Hard . Drive


1 .
Sæt den ene ende af USB-stikket kablet i USB- porten på harddisken . Sæt den anden ende af stikket kablet til en USB- port på computeren .
2 .
Vent , mens Windows genkender den nye harddisk og tildeler et drevbogstav .
3 .
Klik på " Start " og vælg derefter " Computer "valgmulighed . Se efter drevbogstavet for harddisken under " flytbare drev . "

overføre musik fra iTunes


1 .
Luk iTunes -programmet , hvis det i øjeblikket er i gang. Programmet ikke skal være åbne for at overføre dine musikfiler .
2 .
Klik på " Start " og vælg derefter " Computer "valgmulighed . Dobbeltklik på den lokale disk ( C :) og navigere til placeringen af iTunes- biblioteket . I Windows Vista og Windows 7 iTunes-mappen findes ved at gå til mappen Brugere , vælge dit brugernavn og kigge i mappen Musik .
3 .
Højreklik på mappen iTunes , og Vælg " Kopier "fra genvejsmenuen . Gå tilbage til vinduet Denne computer og dobbeltklik på det drevbogstav for den eksterne harddisk .
4 .
Højreklik et sted i vinduet og vælg " Sæt ind " fra kontekstmenuen . Vent, mens iTunes musik mappen bliver overført til den eksterne harddisk .

gode råd og advarsler


 • En ekstern harddisk kan tilsluttes alle typer skrivebordet bærbar computer .
 • Kopier og indsæt andre mapper , du har til musik -filer til den eksterne harddisk .
 • eksterne harddisk bliver nødt til at være forbundet til computeren , når din iPod er sluttet til iTunes -software .


 • Previous:nothing Next:hvordan man tilføjer en cd drev til en dimension 8000 desktop   

  Kommentarer

  Code:
  change