hvordan man kan genoprette en HP 3200 printer til producenten indstillingerne

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-22

Hewitt Packards 3200 serie af printere giver skarpe , præcise tekst og levende farver . Disse printere er hurtige og stærke , og kræver normalt kun ringe almindelig vedligeholdelse . Sommetider dog , gennem brugerbetaling fejl eller fejl i produktionen , kan printere gå på kant . Det kan være en meget frustrerende oplevelse , når dette sker . På 3200 -serien har en simpel metode til at nulstille fabriksindstillingerne
1
Tænd for printeren af . at trykke på " on " kontakten er placeret på bagsiden af enheden.
2 .
Tryk på " <" -tasten gentagne gange med din pegefinger til at finde den "Vælg " -funktionen i menuen og trykke på " Enter " tasten .
3 .
Tryk på " <" gentagne gange for at finde " Gendan standarder " valgmulighed er beliggende inden for " Service " menuen og tryk på " Enter " -tasten to gange hurtigt efter hinanden .

Tips og advarsler


 • Nulstilling af fabriksindstillingerne ikke sletter nogen sider , som printeren har gemt i hukommelsen , så der er ingen grund til at sende disse sider fra computeren til printeren .
 • Nulstilling af HP 3200 til fabriksindstillingerne , mens den er tilsluttet et netværk , kan resultere i tab af faxnumre og speed- dial oplysninger til alle printere . Kobl printeren fra alle netværk , før du gendanner til fabriksindstillingerne.


 • Previous:nothing Next:hvordan du installerer en Microsoft Wireless Laser Keyboard 6000 v2.0 på Vista   

  Kommentarer

  Code:
  change