hvordan man kan hente slettede dokumenter

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-09

De fleste mennesker , der bruger en computer , vil et uheld har slettet et dokument på et eller andet tidspunkt og vil have først lidt den følelse af modløshed . Den gode nyhed er, at alt ikke kan gå tabt . Jo tidligere , du opdager du har slettet et dokument , jo bedre. Når en fil er slettet , i de fleste tilfælde er det sat ind i en mappe kaldet " skraldespand " ( i Mac det er " Trash "og i Linux dens " skraldespand " )

Metode


1 .
Tjek den Genanvende Bin . Den allerførste ting at gøre, når du henter en slettet dokument er at se i papirkurven . Åbn papirkurven ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet . Hvis dokumentet er der er der to måder at hente den .
Metode 1 . Træk den slettede fil fra papirkurven enten på skrivebordet eller til en mappe , som " Mine dokumenter " .
Metode 2 . Markere filen og derefter klikke på " Gendan " knappen . Dette vil flytte filen tilbage til sin oprindelige plads , for eksempel til "Mine dokumenter " mappen .
2 .
Kontroller for filer , der er blevet tømt fra papirkurven . Hvad gør man, hvis den slettede dokumentet ikke er der i papirkurven ? Hvad hvis du allerede har tømt skraldespanden , der havde din fil i det ? Alt er ikke tabt . Der er stadig en chance for at du kan hente filen, selvom bin er blevet tømt . Når en fil flyttes til papirkurven , er det ikke fysisk flyttes på din harddisk-det forbliver på samme sted , men dens mappeindgang i File Allocation Table er ændret til en skjult mappe kaldet " Recycled " .
3 .
overveje andre muligheder . Når du tømmer papirkurven dokumentet er endnu ikke slettet-den er givet et nyt navn , der indikerer at operativsystemet at filen ikke længere er nødvendig , og at det kan nu blive overskrevet . Afhængigt af hvor meget arbejde du spare fra når papirkurven tømmes , kan den fil eller måske ikke være blevet overskrevet-det kunne blive der i uger , måneder eller endda år . Alt du skal gøre er at have nogle midler at hente den .

gode råd og advarsler


 • Der er masser af andre genopretter programmer på internettet, som du måtte ønske at prøve . Der er et link til FreeUndelete nedenfor.
 • Jo mere du bruger din computer efter tømme papirkurven , jo mere sandsynligt du er til at miste data , så det er vigtigt at forsøge at hente en slettet fil , så snart muligt .


 • Previous:nothing Next:hvordan man bruger en bærbar computer tastatur på en desktop   

  Kommentarer

  Code:
  change