hvordan man kan installere en anden SATA 2 harddisk som en slave

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-18

Installation af en ekstra harddisk i din stationære PC eller bærbare pc er en mulighed, som benyttes til at øge ledig plads på harddisken uden at miste eller overførsel af data fra din oprindelige harddisk . Med denne metode ikke kun øger plads på harddisken , det øger også den virtuelle hukommelse plads til Windows-operativsystemet , større operationel effektivitet . En af de måder , hvorpå en BIOS kan genkende den anden harddisk , er at starte det som en slave drev , med den primære harddisk startet som en masterdrev

Du skal bruge: .
SATA eller IDE -kabel .
Strømkabel .


1 .
slukke computeren og fjern skrivebordet chassis . Der henvises til bens stik diagram . Dette vises på mærkaten på toppen af harddisken , til stillingen som slave pin . Placer plastik stikket på slaven pin som beskrevet i diagrammet .
2 .
Slut harddisken til den magt og IDE /SATA kabel . Sørg for, at andre ender er forbundet til bundkortet . Brug skruerne til at montere drevet . Udskift skrivebordet chassis .
3 .
Tænd pc'en . Indtast BIOS , som standard kan dette gøres ved at trykke F2 . Hvis dette ikke virker skal du kontakte din bundkort manual .
4 .
i BIOS , tryk på højre indtil opstartsenhed er markeret . Indstil slavedrevet til at starte efter det primære drev .
5 .
Læs bundlinje og bruge relevante for at gemme indstillingerne . Genstart pc'en.

gode råd og advarsler


  • Hvis drevet ikke vises , skal du bruge " Partition Magic 8,0 " til at diagnosticere eventuelle problemer og formatere drevet i forskellige filformater . En anden mulighed er at bruge " Disk management "i Microsoft Windows .


  • Previous:nothing Next:Windows vil ikke lade mig kopiere en fil til en cd     

    Kommentarer

    Code:
    change