hvordan man kan installere en anden SATA harddisk i vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-15

SATA ( Serial ATA ) interface kan overføre data meget hurtigere end de ældre IDE -drev . Bundkort , der understøtter SATA- drev er mere end én SATA -port , der giver mulighed for yderligere SATA-drev på din computer . Som programmer , bliver video-og lydfiler større , hvilket øger lagerkapaciteten på din computer er vigtig. Tilføje en ekstra SATA harddisk er en nem måde at øge din lagerkapacitet

Du skal bruge: .
SATA -harddisk
. Phillips skruetrækker .


1 .
Power ned og tag strømforsyningen fra computeren .
2 .
Læg computeren på siden , og fjern skruer eller fingerskruer , der holder den sidepanel af computeren sag på plads .
3 .

Find din eksisterende harddisk . Fjern SATA og strømkablet fra bagsiden af harddisken og fjern harddisken buret.
4 .
Skub den nye SATA -drev i en af monteringsbeslag på harddisken buret . Normalt er det næste tilgængelige harddiskbeslaget placeret direkte under din eksisterende harddisk .
5 .
Flugt harddisk med hullerne i beslaget , og skru på harddisken . Når harddisken er sikkert, placere harddiskkabinettet tilbage ind i computeren .
6 .
Find en SATA strømkablet fra din strømforsyning , og tilslut det til harddisken . Strømkablet har fire ledninger med en lille sort plastik proppen for enden af den .
7 .
Find SATA porte på dit bundkort . SATA -porte er røde , lille torv plastik havne typisk nær fronten af computeren sag . Sæt den ene ende af SATA kabel , der fulgte med din nye harddisk i en af SATA porte og den anden ende til den nye harddisk .
8 .
Tilslut din eksisterende harddisk og genstarte din computer . Når du logger ind Vista , vil den genkende den nye hardware , og vil bede dig om at installere driverne til den nye hardware . Indsæt installations-cd'en , der fulgte med din nye harddisk og installere driverne .


Previous:nothing Next:hvordan man laver en nøjagtig kopi af en CD på et flash- drev 

Kommentarer

Code:
change