hvordan man kan konvertere megabyte til gigabyte

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-25

Som computere , bærbare musikafspillere og hjem-spillekonsoller fortsat udvikler sig, vil mængden af tilgængelig hukommelse på disse enheder udvikler sig så godt. Hvor megabyte var engang det primære måleenhed for plads på harddisken i en enhed , som i 2010, Gigabyte er standarden for måling af tilgængelige lagerplads . Ved hjælp af en af to beregninger , kan der foretages en omregning fra megabyte til gigabyte med henblik på at bestemme mængden af ledig plads på en enhed ved hjælp moderne udtryk . Annonceret plads og den faktiske oplagring vil give to forskellige resultater .

Du skal bruge:
Lommeregner


1
Vælg standard for den type opbevaring beregning du vil udføre . . Fastsættelsen af type beregning du vil udføre , vil give dig mulighed for at udnytte det rigtige nummer . Hvis du ønsker at konvertere antallet af megabyte i en MP3- afspiller hukommelse med henblik på at sammenligne det med andre annonceret modeller , udnytte fabrikantens standard på 1000 megabyte til 1 gigabyte . Hvis du ønsker at bestemme den nøjagtige mængde hukommelse til rådighed for at installere et program , skal du bruge standard på 1024 MB til 1 GB .
2 .
Indtast mængden af megabytes , du ønsker at konvertere til din lommeregner . I dette eksempel vil vi bruge 1500 MB .
3 .
Del antallet af megabytes , som standard, du valgte i trin 1 . Til at beregne annoncerede hukommelseskapacitet , så brug fabrikantens standard for 1000. Ved beregning af faktiske ledige hukommelse , skal du bruge 1024 . Ved hjælp af vores eksempel på 1500 megabytes , dividere 1500 af 1000 vil give os 1,5 GB ledig plads som annonceret af hukommelse producenter. Dividere 1500 x 1024 resultater i 1 . 465 gigabytes brugbar hukommelse .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer DDR hukommelsen, i en Compaq Presario bærbar 

Kommentarer

Code:
change