hvordan man kan lave Windows Spooler

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-05

Hvis du sender et udskriftsjob til dit lokale eller netværksprinter , men modtager noget svar , printspooleren er en af de første ting, du bør tjekke . Det er en opgave for printspooleren at holde styr på de job, som sendes til hver printer , og hvis denne tjeneste ikke kører korrekt, vil disse arbejdspladser ikke skal serviceres . Fastsættelse af printspooleren bør være et af de første fejlfindingstrin du tager , når der er et problem med printeren
1 .
Log på din computer og klikke på " Start " knappen . Vælg " Control Panel " fra listen af muligheder .
2 .
Find " Administrative Tools " ikonet og dobbeltklik på den . Klik på "Classic View " knappen , hvis " Administrative Tools "-ikonet ikke er synligt som standard . Afhængigt af konfigurationen af Windows XP , Vista eller 7 , skal du måske til at tage dette skridt .
3 .
Dobbeltklik på "Tjenester "-ikonet og rul ned til "Print Spooler . " Dobbeltklik på "Print Spooler " service og ændre " Starttype ' mulighed for at " Automatisk ". Dette vil sikre, at tjenesten Print Spooler starter hver gang computeren gør .
4 .
Højreklik på " Print Spooler " service , og vælg "Start ". Dette vil tvinge printspooleren til at starte og giver dig mulighed for at sende job til printeren .


Previous:nothing Next:historie DVD-brændere 

Kommentarer

Code:
change