hvordan man kan opgradere en MBP harddisk

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-07

Apple -computere gør Macbook Pro ( MBP ) linje af bærbare computere , som har en 2,5- tommers interne harddisk . Harddisken er bruger tilgængelig og kræver ingen specielle værktøjer eller viden til at fjerne , men bør udvises forsigtighed, når udskifte komponenter på denne computer . Der er tre primære årsager til at opgradere MacBook Pro harddisk : øget lagerkapacitet , opgradere til en hurtigere spinding harddisk ( standard er 5400 o /m ) eller opgradere til en SSD ( Solid State -harddisk ) , som ikke har nogen bevægelige dele , hvilket gør laptop holdbare og lettere .

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker


1
Power ned den bærbare computer , og frakobl opladeren ledningen og eventuelle eksterne enheder . . Luk låget, og placer MBP ned på en flad overflade , så at bunddækslet vender opad .
2 .
Løsn og fjern de 10 skruer, som holder bagdækslet på plads . Hver skrue passer en bestemt hul ; gøre et notat , hvor hver skrue blev fjernet fra . Løft bagcoveret og læg den til side .
3 .
Vend den bærbare computer , så batteriet ( store sorte firkant ) er nederst til højre af den bærbare computer . Find den harddisk til venstre for batteriet .
4 .
Skru de to skruer, der holder harddiskbeslaget på plads . De skruer på den øverste del af beslaget . Løft beslaget ud af drevet .
5 .
Træk den lille plastik træktap fra den øverste del af harddisken mod dig . Mens du holder harddisken med den ene hånd Løft plastic -adapteren og forsigtigt trække kablet stikket væk fra drevet .
6 .
Løft drevet ud af den bærbare computer og fjern gummi hjørner ( på nogle modeller vil dette være en gummi kant , der går rundt om alle sider ) .
7 .
Placer gummi hjørner ( eller gummi grænse) på den nye harddisk . Placer den udvendige kant af harddisken ind i sagen og på den anden side tilslutter kablet stikket og sørg for det er fast forbindelse . Læg drev ind i harddisken rum , den side af harddisk med en etiket på ( med tekst på det ) skal vende opad
8
Sæt beslaget og to skruer . . Sæt bagcoveret på igen og erstatte alle skruerne tilbage i deres respektive huller .
9 .
Tænd computeren . Sæt din Mac OS installation disk til at installere operativsystemet og drivere . Hvis du bliver bedt om at formatere computeren vælge " Mac OS Extended ( Journaled ) " som det format og følg vejledningen på skærmen . Tillad installationen at fuldføre , kan computeren genstartes flere gange i løbet af processen .

gode råd og advarsler


 • Tilbage dine filer til en ekstern harddisk , hvis du ønsker at gemme dem før du opgraderer til den nye harddisk .
 • Undgå statisk skade på harddiske ved at røre dine hænder til en metaloverflade før håndtering af drev .
 • Tag ikke cd under Mac OS installation og ikke slukke for computeren under OS installation .


 • Previous:nothing Next:hvordan man beskytter computerskærme   

  Kommentarer

  Code:
  change