hvordan man kan opgradere en mini bærbar

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-06

Hvert år bærbare , computere bliver mindre og hurtigere . Hvis din mini laptop var en stationær computer , kan du bare åbne den op og tage dit valg af dele at opgradere . Da bærbare computere er mindre, mere kompakt og kan ikke altid kan opgraderes som en PC, har du måske en mere begrænset række af valgmuligheder , når de forsøger at opgradere din bærbare computer . Men det er nemt nok at tage ud din bærbare computer og se, hvad der kan opgraderes

Du skal bruge: .
Bærbar computer
. Skruetrækker .


1 .
Placer din bærbare computer skærmen nedad på en flad overflade . Laptoprepair. info siger for at sikre, at området er frit for støv og forurenende stoffer , der kan skade din laptop komponenter .
to .
Skru den bærbare moduler eller få adgang til paneler . Irivista bemærker , at bærbare computere har som regel flere moduler, hus harddisken , RAM , osv. Moduler bliver oftest under en plastik dækker dette holdes nede med et sæt skruer .
3 .
Fjern bagsiden af din bærbare computer sag . Moduler kan give dig adgang til et par umiddelbare komponenter , men for at få adgang til den fulde dræbte af komponenter , der kan opgraderes , skal du skrue mindst fire skruer i hjørnerne af din bærbare computer .
4 .
Optag serienumrene på bærbare komponenter . Din computer RAM og harddisken skal både have serienumre trykt på dem .
5 .
Søg på producentens hjemmeside for at finde en egnet erstatning for din mini laptop . Ifølge Computerhope , du mest af tiden bliver nødt til at købe dine opgraderinger gennem en fabrikant eller en autoriseret forhandler .


Previous:nothing Next:Dell E310 vil ikke indlæse USB-tastatur & mus 

Kommentarer

Code:
change