hvordan man kan opgradere hukommelsen på en Toshiba Tecra M3 - s331

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-20

Få ting at forbedre en computers ydeevne så effektivt som ekstra hukommelse . Der ekstra hukommelse-også kendt som RAM-i et system væsentlige øger mængden af plads , den har at arbejde med , hvilket gør det køre hurtigere . Hukommelsen priser er altid på vej ned , så det er nemt at forbedre din computers ydeevne for lidt at ingen omkostninger . Opgradering af hukommelse på Toshiba Tecra M3-S331 laptop kræver en smule mere håndværk end med andre bærbare modeller , men med et par værktøjer og en minimal investering , vil din bærbare computer køre dobbelt så hurtigt på ingen tid .

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker
. Flad skruetrækker .
Memory stick .


1 .
Sluk den bærbare computer og fjerne batteriet .
2 .
Vend den bærbare computer , så undersiden vender mod dig . Fjern holdeskrue til tastaturet-det ligger nær midten af batteribåsen
3
Flip den bærbare computer igen . . Forsigtigt arbejde flad skruetrækker ind i kanten af tastaturet rørsystemet nær display hængsler og fjerne det . Skinnen er skrøbeligt , så vær forsigtig under udsendelsen.
4 .
Fjern de to skruer, der holder tastaturet og løft det op at få adgang til bundkortet . Flip tastaturet over pegefeltet for at holde det ude af din måde , når du arbejder .
5 .
Træk klip væk fra hukommelsesmodulet du udskifter og fjerne modulet fra den bærbare computer .

6 .
Placer den nye hukommelsesmodul i den tomme hukommelsen bugten ved en lille vinkel . Tryk på memory stick nedad mod styreskinner at fastgøre det på plads .
7 .
Fastgør tastatur og tastatur fælg med passende skruer , sæt batteriet og tænde for computeren . Hvis hukommelsen er installeret korrekt , vil computeren skal starte op som normalt .

gode råd og advarsler


 • Når du installerer hukommelse , vil et klik eller pop lade dig vide, hvornår stick er isat korrekt . Må ikke for hårdt pres , fordi memory stick kunne bryde , hvis forkert placeret .
 • Fordi tastaturet er eksponeret under opgraderingen , er der en meget højere risiko for at forårsage permanente skader , så sørg for at holde dine hænder rene for snavs eller fedt , og fjern eventuelle omstrejfende statisk elektricitet ved at røre en jordet stykke metal .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan ændre CMOS-batteriet i en dell c640   

  Kommentarer

  Code:
  change