hvordan man kan reducere CPU clock hastighed

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-13

Uret hastigheden af en computers centralenhed bestemmer hastigheden , hvormed det udfører de grundlæggende handlinger . Når uret hastigheden er skruet for højt op-en tilstand også kendt som overclocking-det kan være skadeligt for computeren over tid og forstyrre computerens evne til at fungere ordentligt . I dette tilfælde er det nødvendigt at reducere CPU stueur hastighed og gendanne funktionaliteten eller øge den potentielle levetid stationære eller bærbare PC
1 .
Adgang BIOS -menuen på din computer . Genstart computeren og se til opsætning kommandoen . En enkelt linje blinker øverst på skærmen , leder dig om at trykke en bestemt taste for at komme ind i computerens opsætningsmenuen . Det centrale er typisk en af de " F " tasterne , såsom F1 eller F7 , der er placeret øverst på tastaturet over de numeriske taster .
2 .
Vælg menupunktet , der refererer til Frekvens fra BIOS -menuen .
3 .
Skift nummer, der i øjeblikket er opført som computerens klokfrekvens til et mindre antal for at mindske computerens stueur hastighed .

gode råd og advarsler


 • Læs den vejledning, der fulgte med din computer for at lære den foretrukne klokfrekvens for din CPU . Opererer på den optimale hastighed for din CPU giver den bedste ydelse over tid .
 • Vær forsigtig, når du redigerer BIOS -indstillinger . Altid nedskrive alle værdier , før du foretager ændringer , så du kan ændre værdien tilbage , hvis der er et problem .


 • Previous:nothing Next:hvordan man omformatere en Sony Vaio laptop uden en retableringsdisk   

  Kommentarer

  Code:
  change