hvordan man kan rense en Samsung laserprinter

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-10

Hvis du har en Sansung laserprinter , vil du bemærke , at ligesom andre laserprintere , snavs og opbygger vil forekomme på din printer . Dette er normalt , men du bliver nødt til at rense det for at holde printeren i orden . Du kan få din laserprinter ren på blot et par minutter

Du skal bruge: .
Laser printer rengøringsklude
. Acetone .


1 .
Tag din Samsung printer fra computeren og ud af stikkontakten .
2 .
Tag alle papiret ud af papirbakken , og tør bakken rent for støv med en ren klud . Du kan sætte nogle koldt vand på kluden for at hjælpe dig fange den snavs .
3 .
Åbn printerens døren og rengør indersiden grundigt. Brug laserprinter rengøringsklude til at slippe af løs toner og andet snavs inde i printeren .
4 .
slukke en vatpind i acetone og gnid indtræksvalserne , indtil de er rene . Indtræksvalserne er der, hvor de udskrevne sider er blevet fodret ud af printeren .
5 .
Gnid hele ydersiden af printeren med en fugtig klud . Dette vil fjerne støv eller toner , som kan have afgjort på dækslet .

gode råd og advarsler


 • Arbejdet på fliser eller trægulve ved rengøring af printeren , så du ikke ved et uheld får toner i din tæpper .
 • Brug så mange podepinde , som du er nødt til at indtil alle rester er fjernet fra foderet rullerne. Snavs på podninger er toner så opbevare de brugte dem væk fra dit tøj .
 • Brug aldrig varmt vand til at rengøre toner . Det vil opløse og plette de overflader, det er tændt.


 • Previous:nothing Next:hvordan du installerer hukommelse på en Toughbook CF -19   

  Kommentarer

  Code:
  change