hvordan man kan rense fans i dell dimension 5100

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-29

Støv og varme er de primære daglige fjender på din computer . Rengøring computerens fans kan hjælpe med både ved at fjerne støv regelmæssigt og holde ventilatoren i god driftstilstand at køle bundkortet og andre interne komponenter . Med Dell Dimension 5100 , er rengøring af ventilatoren mere involveret end i andre modeller . For det første skal kølelegemet blive fjernet for at komme til blæseren , som i modsætning til mange modeller , er helt internt og ikke en del af bagsiden af computeren

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .
Dåse komprimeret luft .
Vatpinde .
Sprit .


1 .
Tag alt tilbehør fra Dimension 5100 computer tårn , dreje tårnet på sin side . Ved hjælp af Phillips skruetrækker , skru de to skruer, der holder sagen låget til tårnet og sætte sagen låget til side .
2 .
Placer tårnet så dens ansigt er på din venstre side . Find den kølelegemet , i midten , til venstre . Brug en skruetrækker til at løsne de to skruer , der er knyttet kølelegemet til ventilatoren og forsigtigt dreje montering til højre og ned for at fjerne det .
3 .
Tryk på fanerne øverst og nederst på ventilatoren og løft den ud af tårnet . Må ikke trække det ud for langt de blæserkablet stikket stadig er fastgjort til bunden af tårnet.
4.
Ryst trykluft beholderen og blæse luft gennem blæseren forsamling.

5 .
Wet en vatpind med sprit og aftørre ventilatorvinger ren .
6 .
Blow nogen snavs fra ventilatoren med dunk endnu en gang , før du udskifter ventilatoren i tårnet .
7 .
Sæt kølelegemet og skru den på plads .
8 .
Sæt sagen låget og skru den på plads .

gode råd og advarsler


  • Forsøg ikke at åbne Dimension 5100 tårn i mindst 20 minutter efter at computeren er blevet slukket . Kølelegemet bliver meget varm under drift og vil forårsage alvorlige brandsår ved berøring lige efter at lukke ned .


  • Previous:nothing Next:Hvordan erstatter jeg en Toshiba A215 - s7416 lcd ?     

    Kommentarer

    Code:
    change