hvordan man kan scanne et dokument til en e-mail med kanon MP830

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-08

Canon PIXMA MP830 multifunktionsprinter giver dig mulighed for at scanne et dokument , som kan være enten faxes , e-mailes eller udskrives . Når du installerer din printer, du skulle have modtaget software , der integrerer scanneren med din computer til at køre visse applikationer efter et dokument er scannet . Scanneren kan ikke scanne dokumentet direkte til en online e-mail -konto , men softwaren vil åbne dit standard e-mail-software , når dokumentet er blevet scannet og uploade den som en vedhæftet fil
1 .
Installer den software, der fulgte med din printer , som omfatter det program, der vil tillægge scannede dokumenter til en e-mail .
2 .
Placer det dokument, du vil scanne på glasruden eller arkføderen .
3 .
Tryk scanning . Brug op tasterne på printeren ved siden af LED- skærmen for at vælge " Vedhæft til en e-mail . "
4 .
Tryk scanningen metode . Du kan vælge mellem en to-sidet scanning , som vil scanne begge sider af en side på samme tid , ensidige scanning , som vil scanne en side af papiret , og scanne fra glaspladen , hvilket betyder at det vil scanne ved hjælp af glas del af printer i modsætning til arkføderen .
5 .
Tryk på " Color "eller " Black ". Printeren vil begynde at scanne dokumentet og automatisk åbner e-mail-programmet , som du vælger .


Previous:nothing Next:hvordan man kan erstatte en processor fan 

Kommentarer

Code:
change