hvordan man kan tage ud en mac mini

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-23

Hvis du er stødt på problemer med din Mac mini , kan du eller en autoriseret professionel nødt til at tage computeren fra hinanden . Ifølge Apples hjemmeside , uautoriseret service vil annullere garantien på din Mac mini , men hvis din garanti er udløbet , du bliver nødt til at betale for en Apple tekniker til at reparere din computer . Hvis du føler dig tryg at arbejde med følsom elektronik , skal du udføre reparationer selv for at spare penge . Du vil ikke modtage en straf for servicering en Mac mini ikke længere er under garanti

Du skal bruge: .
Antistatisk mat .
Antistatisk armbånd .
Spartel .
Monokel skruetrækker sæt .


1 .
bredes ud antistatiske måtten på et skrivebord , og placer Mac mini op og ned på måtten . Skub armbåndet på din arm , og klemme ledningen til et hjørne af måtten .
2 .
Indsæt spartel mellem mini bløde gummi bund og metal kanten af dækslet . Arbejde langsomt for at undgå at ridse sagen eller dig selv. Påfør et fast tryk , og vrikke spartlen lidt ud til at passe det ind i sagen .
3 .
Bøj spartel lidt tilbage til pop sagen fra dens inderste plastik faner. Indsæt spartel ind i sagen nær hvert hjørne til at løslade alle fanerne .
4 .
lirke fanerne af lufthavnen antenne med en flad-head monokel skruetrækker . Lufthavnen antenne er en lille metal firkant med en flad hjørne røre dvd -drevet .
5 .
Tag små sorte kabel tilsluttes dvd-drev til hovedkortet . Brug monokel skruetrækker til at lirke ud af stikket . Wiren sidder mellem de længst til højre to tapper på den side af sagen overfor I /O-kortet .
6 .
Fjern de fire skruer, der holder de sorte plastic ramme , og løft DVD drev og rammen op over den side af sagen . Du vil nu se SDRAM og plast tilfældet med harddisken .
7 .
Frigør låsene bedrift i SDRAM at få adgang til hvert kort, hvis du tror din RAM er defekt . Fjern skruerne i harddisken i sagen, og løft forsigtigt harddisken ud . Fjern skruerne på hver side af drevbåsen til at installere en ny harddisk .
8 .
Arbejd forsigtigt Selvcirkulationsventilen din Mac mini . Seat RAM og harddisk korrekt , før genmonteres plastic rammen . Forsigtigt bøje ned fanerne på lufthavnens antenne og tilslut den sorte ledning mellem dvd-drevet og hovedkortet .

gode råd og advarsler


 • Test alle dine nye Mac mini dele , før du lukker sagen at minimere antallet af gange du behøver at åbne den .
 • Køb en seriel ATA bærbar harddisk til at erstatte mini harddisk . Mac mini tager op til to DDR2 SDRAM kort .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan tildele en ekstra intern harddisk i vista   

  Kommentarer

  Code:
  change