hvordan man kan udskrive fra wifi uden at installere internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-16

Udskrivning via WiFi uden internetadgang er muliggjort af printer- deling funktioner findes i Microsoft Windows . Udskrivning af trådløst over en WiFi -netværk uden internetadgang kræver et hjem eller kontor netværk bestående af flere computere forbundet til en enkelt WiFi router . Desuden skal printeren være sluttet til en computer på netværket , og computeren fungerer som vært skal være tændt og tilsluttet netværket for andre computere adgang til den . Du skal også aktivere printerdeling , da dette ikke er som standard aktiveret i Windows .

Du skal bruge:
eller kontor WiFi -netværk
. Printeren.

Aktiver Deling


1 .
Åbn " Start "menuen på den computer , som printeren er tilsluttet , og klik på " Control Panel . "
2 .
Vælg " Printere og anden hardware "og derefter klikke på " Printere og faxenheder "for at se alle printere tilsluttet til værtscomputeren .
3 .
Dobbeltklik på ikonet , der svarer til den printer , du vil dele over dit WiFi netværk . Husk at Internet adgang ikke er nødvendigt , da computere kan oprette forbindelse til et lokalt WiFi netværk for lokal fil og printer adgang , selv uden en aktiv forbindelse til internettet .
4 .
Klik på " Del denne printer "for at aktivere printer deling . Klik på " OK ".
5 .
Højreklik på printerikonet i " Printere og faxenheder " vinduet , og vælg " Egenskaber ". Klik på " Deling " fanen , skal du kontrollere indstillingen " Del Name " og klik på " OK ". Dette sikrer, at andre printere på netværket kan finde netværksprinter ved hjælp af de tildelte navn bruges på værtscomputeren .

Connect Client computere


1 .
Klik på " Start "-menuen og åbne "Control Panel " på hver klientcomputer . I " Netværksforbindelser " kontrol panel , skal du kontrollere , at computerne er tilsluttet det samme WiFi netværk som værtscomputeren og printer .
2 .
Klik på " Start " menuen og genåbne " Control Panel ".
3 .
Dobbeltklik på " Printere og anden hardware " på klientcomputeren for at få vist en liste over alle printere .
4 .

Klik på " Tilføj en printer " knappen og klik på " Printer Connection " til at surfe på nettet tilgængelige printere på netværket .
5 .
Find computerens navn ( f. eks. OfficePC ) , der svarer til , at værtscomputeren og printer . Klik på navnet på computeren og find den printer navn ( f. eks Brother HL-2140 ), som du vil tilslutte.


Previous:nothing Next:min laptop kan ikke oprette trådløs forbindelse til internettet , når de på et batteri 

Kommentarer

Code:
change