hvordan man laver en nøjagtig kopi af en CD på et flash- drev

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-15

En CD kan indeholde forskellige typer data på den, fra musik til video til computer -filer. Gør en nøjagtig kopi af en CD kræver en computer kopi -program . Computeren kopiere programmet opretter et diskbillede af den cd, som derefter kan overføres til en lagerenhed , f. eks en flash -drev . Der er en række af disse programmer til Mac og pc'er, hvoraf mange er gratis at bruge og alle med intuitive grænseflader , som ikke kræver nogen særlig ekspertise til at bruge
1 .
Download en computer kopi -program til skrivebordet på den computer , såsom gratis Burn program til Mac eller gratis ImgBurn program til pc'er ( se Resources ) . Dobbeltklik på filen Når du har hentet . Følg kommandoerne for at installere programmet på computerens harddisk . Genstart computeren, når installationen er færdig .
2 .
Indsæt den cd , der skal kopieres ind i siden åbningen af Mac eller på bortvist diskskuffen af en PC's DVD -drev ( lukke diskskuffen bagefter ) . Vent på ikonet for cd skal vises på skrivebordet på computeren .
3 .
Start computeren kopiere programmet ved at dobbeltklikke på dens symbol inde i mappen Applications hvis der på en pc eller ved at vælge det fra " Start "," Alle programmer "pop-up -menuen på en Mac .
4 .
Vælg cd'en fra listen af valg præsenteret i " Devices " drop -down menu på computeren kopi programmets hovedskærm . Vælg " ISO "fra listen for valg præsenteret i " Format " drop -down menu på computeren kopi programmets hovedskærm .
5 .
Klik på knappen Gennemse ved siden af " Destination "eller " Output "-fanen på computeren kopi programmets hovedskærm . Naviger til skrivebordet på computeren i det vindue, der vises . Klik på " OK " knappen for at lukke vinduet.
6 .
Klik på " Start " eller " Burn " knappen på computeren kopi programmets hovedskærm . Vent som en statuslinie nederst på skærmen fyldes i fra venstre mod højre . Det kan tage alt fra et par minutter op til en halv time afhængig af mængden af data på CD . Afslut computeren kopiere programmet , når statuslinjen er helt fyldt i.
7 .
Indsæt et USB- flashdrev i en USB- port på computeren . Vent på ikonet for USB- flashdrev til at blive vist på skrivebordet . Træk disk image fil , der blev foretaget fra CD'en og gemt til skrivebordet på USB- flashdrev ikon . Vent som en kopi vises , fylder ind fra venstre mod højre eller højre til venstre og derefter forsvinder .
8 .
Træk ikonet for USB- flashdrev til papirkurven , hvis det på en Mac eller højre-klik på den og vælg " Eject " fra pop op-menuen , hvis på en pc . Fjern USB- flash-drevet fra USB- porten på computeren . Gentag denne procedure for at skubbe cd'en ud af computeren . Fjern cd'en fra siden åbningen af Mac eller fra udslyngning diskskuffen af dvd-drev ( lukke diskskuffen bagefter ) .

gode råd og advarsler


  • Kapaciteten af USB -flashdrev , skal være større end den disk image eller kopieringen vil mislykkes .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan scanne dokumenter fra HP C4480     

    Kommentarer

    Code:
    change