hvordan man lægger tre skærme til en computer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-26

Nogle computerbrugere har opdaget , at installere en anden skærm er en perfekt måde at øge produktiviteten , ved at tillade dig at arbejde med to ting på én gang . Ulempen ved dette setup , er imidlertid, at det er muligt at stamme din hals . Du kan øge produktiviteten og mindske nakkespændinger ved at tilføje tredjedel skærm . Selv om at tilføje en tredje skærm er lidt mere kompliceret end at tilføje en ekstra

Du skal bruge: .
Video kort
Skærmkort stik .


1 .
Tag og tag din computer tårn fra alle kabler og strømforsyninger . Placere den på en statisk-fri underlag .
2 .
Åbn siden af computeren , og åbn bagsiden skyderen af en kompatibel PCI port . Skyderne er placeret på bagsiden af computeren, og er fastgjort til bagsiden af en skrue . Fjernelse man giver dig adgang til grafikkortet.
3 .
Installer den nye video -kortet i åbningen . Brug slot lige ved siden af den aktuelle video -kort. Konsultere brugsvejledningen for skærmkortet du har købt til at sørge for at installere enheden korrekt .
4 .
Forbind de to grafikkort , så de arbejder sammen . Denne proces varierer afhængigt af den installerede type skærmkort . NVIDIA kort , for eksempel i forbindelse kan med en SLI -adapter mellem de to SLI stik .
5 .
Saml computeren og sætte det tilbage i magt og alle dine tilbehør . Tænd computeren og installere noget software eller drivere er nødvendige for at køre den anden grafikkortet.
6 .
Test at du ikke har oprettet nogen problemer med det nye grafikkort ved at dreje på en video spil og kontrollere videokvalitet .
7 .
Vedhæft en anden skærm til oprettelsen , og åbn " Display " -funktionen fra Kontrolpanel . Afhængig af din Kontrolpanel visningsmuligheder , kan det være under " Udseende og indstillinger . "
8 .
Klik på " Video Card Monitor "og vælg " Udvid skrivebordet over til denne skærm ".
9 .
Test visningen af den anden skærm ved at åbne nogle programmer eller filer .
10 .
Gentag processen i forbindelse tredjedel skærm . Test tredje overvåge for at sikre forbindelsen fungerer korrekt .
11 .
Arranger dine skærme . Hvis du har en tri-skærm display stander , fastgøre skærme til standen .

gode råd og advarsler


 • Når du klikker på " identificere " valgmulighed , en stor nummer vises på alle skærmene til at identificere, hvilken skærm er der .
 • Sørg for at du jordforbinde dig selv ved at røre ved noget metal udenfor computer , før du arbejder på et elektroniske komponenter . Statisk elektricitet kan ødelægge komponenter afgørende for computerens funktion , så sikrer du decharge ( statisk stød ), før du arbejder .
 • Consult emballagen og producentens websted for grafikkort for at sikre, at de er forenelige med en multi-kort set- up , og med flere skærme . Check anmeldelser samt at se , om andre brugere har haft problemer med enheden .


 • Previous:nothing Next:Sådan nulstiller hk 9697 blæk   

  Kommentarer

  Code:
  change