hvordan man løser laptop overophedning

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-31

Hvert år bærbare computere er bygget til at blive mindre og hurtigere . Af indlysende grunde , gør de fleste mennesker ikke ønsker et langsommere , kraftigere bærbar , men en mindre størrelse gør det mere vanskeligt at holde din bærbare computer cool . Små komponenter er pakket tæt sammen , og der er mindre plads til luftgennemstrømning i nyere bærbare computere. Forhindrer, at din bærbare computer fra overophedning er ikke umuligt , men du måske nødt til at gøre nogle ofre i departementerne processorhastighed og tid på din bærbare computer
1 .
Fastholder luftstrøm . Softpedia bemærker , at brugere af bærbare computere ofte bærbare computere derhjemme på sengen , på en pude af sofaen eller på skødet . Alle disse steder begrænse luftstrømmen og er ikke gode steder at betjene din bærbare computer . Kig efter en plan flade med masser af plads på alle sider af den bærbare computer for luftstrømmen .
2 .
Rens laptop fan . Støv og snavs partikler kan opbygge op omkring din computer fan , forhindre korrekt afkøling af din bærbare computer . Fonerbooks bemærker , at bærbare computere har som regel en aftagelig plastik dækker over blæseren . Fjern dette dæksel og rense ud i støv med en vatpind .
3 .
Skift til strømbesparende tilstand . Microsoft har udviklet strømbesparende tilstand til at skære ned på CPU-kraft , skærmens lysstyrke og samlet strømforbrug . Skift til strømbesparende tilstand vil bremse din computer ned en smule , men giver din computer til at blive køligere .
4 .
Sluk din laptop fra, når det bliver varmt . Fedeste Billige Laptops siger, at hvis din bærbare computer føles varmt at røre ved , overophedning er ikke langt bagefter . Tænd din bærbare computer ud , og lad mindst 10 minutter for din bærbare computer til at køle ned , inden du bruger det igen .
5 .
Køb laptop-køling gear . En bærbar computer ventilator eller støtteben kan øge luftstrømmen og skære ned på bærbar varme .


Previous:nothing Next:hvordan du tilføjer din hp c8100 scanner 

Kommentarer

Code:
change