hvordan man tilføjer en cd drev til en dimension 8000 desktop

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-04

Den dimension 8000 serien af stationære computere er udstyret med en tom disk bugt , som du kan bruge til at installere et cd-drev til computeren . Computerne normalt kommer konfigureret med en cd -eller dvd- drev , der allerede er installeret , og tilføje en giver dig mulighed for at kopiere oplysninger fra et drev til den anden og har en backup drev , hvis din primære drev fejler

Du skal bruge: .
Skruetrækker .


1 .
Tag Dimension 8000 og vend computeren rundt , så du kan se bagsiden af det .
2 .

Skub hængelås ring på nederst på bagsiden af computeren til venstre og derefter trække i sidehuset af computeren for at løfte opad og ud af computeren.
3 .
Tryk ind på de faner, der er placeret i den tomme drev og trække dem ud . Skru disse faner på din cd- drev ved hjælp af en stjerneskruetrækker og skruer, som er indbygget i fanerne .
4 .
Skub cd-drevet ind i båsen , du har fjernet fanerne fra Ved hjælp af fanerne som skinner på til at skubbe drevet i. Når drevet er på plads , vedhæfte en ekstra strøm og data kabel til cd-drevet fra inde i computeren .
5 .

Placer den side af sagen tilbage på computeren , og skub låsen til højre for at låse det på plads . Du kan nu tilslutte computeren , og tænd den igen .


Previous:nothing Next:Sådan kører en web- side fra en usb -kort 

Kommentarer

Code:
change