hvordan man vælger en god bærbar til DJing

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-28

De dage af DJs spinning optage på pladespillere er velsagtens døde . Det er langt mere almindeligt at se DJs kontrollere hele deres sæt med en bærbar computer, er udstyret med alle deres musik , audio software og grafiske muligheder . Dette betyder at vælge den rigtige bærbare computer er nu et af de vigtigste beslutninger en aspirerende DJ vil gøre
1 .
Køb en bærbar computer med en kraftig grafik motor og lydkort . De fleste nye bærbare computere er udstyret med grafik og lyd , der kan mageligt klare DJing krav , men det er værd at tjekke . Du bør se på et minimum af 256 MB dedikeret grafik hukommelse på grafikkortet og en high-def lydkort 2,0 .
2 .
Køb en maskine med nok hukommelse og en hurtig processor . Ideelt set bør din processor hastigheden 2,0 GHz eller derover , og du bør se på 4GB RAM.
3 .
arbejde med en bestemt type software . Den software du beslutter dig for , vil have en stor indflydelse på , hvilken type af bærbare , du køber . For eksempel, hvis du ønsker at bruge Logic Pro software , vil du nødt til at købe en Apple- produkt , mens hvis du beslutter dig på et program som Numark Cue , kan du købe et system med en Windows- operativsystem .

4 .
Besøg DJing fora . En af de bedste måder at få en idé om den bedste hardware til DJing er at tale med andre DJs . Valg af den bedste bærbare computer er ikke anderledes i denne henseende , og internetfora er de mest problemfri måde at få en række DJs samler sammen til råds .
5 .
Sammenlign priser efter du kender de parametre , du ønsker . Når du har besluttet hvad du leder efter i din bærbare computer og søgt råd hos andre DJs , bør du shoppe rundt og se , hvad prisen du kigger på for de attributter , du har brug for . Internet forhandlere er den mest effektive måde at se på en masse materiel og sammenligne eventuelle forskellige butikker, men du kan finde en god handel til en hovedgade butik , også .
6 .
Buy en bærbar computer med en god garanti . Som en DJ , vil din bærbare computer være en stor del af dit levebrød , så er det vigtigt at kigge efter en bærbar computer med en fremragende garanti til dækning af dig, hvis noget går galt . En god aftale ville være alt tre år eller mere .


Previous:nothing Next:Sådan fejlfinder du en hk trådløs genopladelig mus 

Kommentarer

Code:
change