min laptop kan ikke oprette trådløs forbindelse til internettet , når de på et batteri

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-16

Masser af årsager til , hvorfor din trådløse adapter ville funktionsfejl . Men hvis det sker kun, når du bruger din batteri til magten din laptop , er det sandsynligvis har noget at gøre med magt planen. Power planer er en Windows- indstilling , der fortæller computeren hvordan de skal handle , når de på batteriet i et forsøg på at spare strøm og gør din batteriopladning vare længere

Du skal bruge: .
hjemmet eller på kontoret WiFi -netværk
Printeren.


1 .
Gå til Start Menu på din bærbare computer. Klik på " Control Panel " i menuen Start . Klik på " System og sikkerhed " i Kontrolpanel . Klik på " Power Options " i mappen System .
2 .
Klik på " Skift indstillinger "ud for den aktive plan, som vil have en prik i juryen . Klik på " Skift avancerede strømstyringsindstillinger. "
3 .
Klik på plustegnet ved siden af Indstillinger for trådløst netværkskort i vinduet Strømstyring , der vises . Klik på plustegnet ved siden af tænd tilstand , der vises . Ændre På batteri indstillingen til " Maksimal ydeevne . " Klik på " OK " for at gemme indstillingerne .

gode råd og advarsler


 • Mens du i strømsindstillinger kontrollere andet udstyr indstillinger for at kontrollere , at de også er indstillet til at arbejde , mens din bærbare computer er ved hjælp af sine dej .
 • Med det store antal af bærbare mærker og modeller på markedet, kan disse instruktioner variere afhængigt af din model . Hvis du har brug model specifikke oplysninger , kontakt din brugermanual eller producentens tekniske support team .


 • Previous:nothing Next:hvordan du tilslutter en usb -kabel til et parallelt kabel   

  Kommentarer

  Code:
  change