Hvordan bruger jeg en 19v AC adapter på en 18,5 bærbar forbindelse ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-03

Ved fastlæggelsen af størrelsen af en bærbar skærm , er den samlede skærmstørrelsen opnået ved at måle to diagonale hjørner af skærmen . Laptops med en større skærm ofte er 17 eller 18,5 inches . Hold batteriet fungerer på den bærbare ved at tilslutte en strømforsyning til systemet . Hvis computeren er bygget til en 19-volt -adapter , kan du forbinde de to sammen . Men , hvis computeren kræver mindre strøm , kan du ende med at skade systemet , eller hvis computeren har brug for mere , er 19v adapteren ikke vil opkræve den bærbare computers batteri tilstrækkeligt .
1 .
Check brugervejledningen den bærbare computer for at sikre, at systemet kræver en 19v strømforsyning. Hvis det ikke du er i stand til at bruge adapter på computeren .
2 .
Slut strømkablet til stikkontakten . De fleste 19v AC -adaptere leveres med to dele . Den første er et enkelt strømkabel , der forbinder ind i stikkontakten og en anden del har 19v adapter som sluttes til computeren .
3 .
Slut den modsatte ende af strømkablet i åben forbindelse til mursten af adapteren . Denne tilslutning kabel kan du tilslutte op 19v AC -adapter til den store bærbare computer ( den er udstyret med den faktiske batteri adapter . )
4 .
Sæt den modsatte ende af adapterkabel i strømporten på 18,5 bærbar computer . Din computer nu begynder at modtage en elektrisk strøm og beføjelser på .


Previous:nothing Next:Computeren bruger i offentlige kontorer 

Kommentarer

Code:
change