Hvordan får jeg Wi-Fi Internet signaler på min laptop ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-19

De fleste bærbare computere kommer nu med en indbygget trådløs internetadgang modtager . Men det er muligt at installere en ekstern adapter . Når udstyret er opsætningen på den bærbare computer til modtageren trådløse signaler , det tager kun et par konfiguration tilpasninger for at tillade den bærbare computer få adgang til en Wi -Fi- signal

Du skal bruge: .
Wi-Fi -adapter
Driver installations-cd'en .


1 .
Kig i nederste højre hjørne på proceslinjen. Der bør være et ikon, der ligner en enkelt computer skærm . Hvis dette ikon ikke vises , har computeren sandsynligvis ikke sat op til at modtage en trådløs internetforbindelse.
2 .
Sæt USB trådløs adapter til en USB- port på computeren, læg den medfølgende installations-cd'en . Følg anvisningerne i installationsguiden ( når det vises på skærmen ) og klik på " Install "for at installere driverne .
3 .
Genstart computeren. Når systemet er færdig med lastning, skal du højreklikke på trådløse ikon i nederste højre hjørne af proceslinjen , og vælg " Aktiver ". Den trådløse forbindelse på den bærbare computer er efterfølgende aktiveret .
4 .
Højreklik på ikonet igen og vælge " Søg efter tilgængelige trådløse netværk . " Et vindue viser derefter alle de internetforbindelser til rådighed . Vælg det netværk, du ønsker at deltage , skrive i den ønskede adgangskode og klik på " Connect ".


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en bærbar computer til en Panasonic-fjernsyn 

Kommentarer

Code:
change