Hvordan forbinder jeg en dell 19 " LCD-skærm til en computer ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-28

Dell har længe været en producent af kvalitets computere og reservedele til en rimelig pris . Virksomheden tilbyder budget udstyr til personlig brug i hjemmet samt netværks -løsninger til virksomheder både store og små . Dell også producerer computerskærme af mange typer og størrelser . Deres wide-screen , fladskærms- LCD -skærme har hurtig reaktionstid og tilbyde en krystalklar oplevelse . Tilslutning af en Dell 19 " LCD -skærmen er udført i en af to måder , og kan ske på alle mærker af computer

Du skal bruge: .
DVI -eller VGA- kabel .
USB -kabel .


1 .
Sluk for computeren og tag netledningen .
2 .
Slut skærmen til computeren ved hjælp af enten det medfølgende blå VGA -kabel eller den hvide DVI -kabel . VGA- kablet havnen er normalt placeret på bagsiden af computeren , på venstre side , og er farvekodet blå for at matche kablet . DVI- porten er også normalt på bagsiden af computeren , nær bunden . Dette kabel tilsluttes direkte til grafikkortet . Nogle Dell 19 " LCD -skærme har muligheder for at oprette forbindelse via enten kabel , mens andre kan kun have én tilslutningsmulighed .
3 .
Slut den ene ende af det medfølgende USB- kabel til skærmen og den anden ende til en USB- port på computeren . Dette vil tillade dig at bruge USB-portene på skærmen , der ofte er mere praktisk end at skulle få adgang til bagsiden af computeren .
4 .
Tilslut enhver anden USB- enheder , du ønsker at brug , tilslut strømkablet .
5 .
Tænd for computeren og skærmen . Juster skærmens indstillinger til dine præferencer ved hjælp af knapperne på fronten .


Previous:nothing Next:hastighed sammenligning til Mac G4 og G5 

Kommentarer

Code:
change