Hvordan foretager jeg fejlfinding en Maxtor 2300 ekstern harddisk , der ikke fungerer & har en summende lyd ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-18

Mærkelige lyde der kommer fra din computer udstyr er aldrig et godt tegn . Typisk , når du hører en summende støj fra en ekstern harddisk som en Maxtor 2300 ekstern harddisk , er det på grund af hånden på drevet klikke på spinning -drevet . Dette skyldes, at drevet er bøjet og forhindrer dig i at bruge harddisken . Dette er imidlertid ikke altid tilfældet , og der er et par muligheder for at løse problemet
1 .
Slut Maxtor 2300 ekstern harddisk til en lokal strømkilde . Tænd drevet , før du slutter den til en computer . Lyt omhyggeligt til strømtilslutningen port på drevet . Det er muligt summende kommer fra denne . Dette er ofte kun fra nogle slitage og medfører ikke køre en læseproblemer .
2 .
Sæt USB- kablet i USB port på harddisken , så stikket den modsatte ende af kablet i en USB- port på computeren . Vent til computeren for at opdage den tilsluttede harddisk . Hvis drevet ikke er opdaget, at der er et problem med USB- port på drevet . Forsøg forbindelsen med et andet kabel . Hvis dette ikke virker, tage driveren i en lokal værksted . Det er muligt USB port blev afbrudt på drevet internt og skal nulstilles .
3 .
Klik på "Start ", " ( My ) Computer " og dobbeltklik på den flytbare enhedens ikon. Hvis computeren stater der har været en fejl når du forsøger at læse drevet , er det på grund af den hårde klistrer sig fast på spinning disken . Placer harddisken på sin side (i stedet for lige op ) . Dette reducerer mængden af tyngdekraften presser på armen , og kan afhjælpe problemet. Hvis det ikke du skal tage det til en lokal computer reparation facilitet .


Previous:nothing Next:hvordan du udskriver en dvd dække 

Kommentarer

Code:
change