Hvordan installerer jeg en CANON BJC -250 printeren uden en disk ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-04

Når du køber en ny Canon printer det kommer med en eller flere cd'er , der er lastet med software for at køre din maskine . Ligesom alle de diske , der kommer med en ny computer eller nyt stykke af computerhardware, dog kan disse har tendens til at afvikle tabt over tid . Heldigvis bruger internettet , kan du hente al den software , du har brug direkte fra producenten . Faktisk printeren selv om papiret er helt nyt er du nok bedst ud at få at gå til producentens hjemmeside , så du kan få de nyeste printerdrivere .
1 .
Åbn internetbrowseren på din computer . Naviger til Canon hjemmeside på canon. com og klik på "Support . " Gennemse deres støtte sektion for bilister at finde den driver, du har brug for din BJC-250 .
to .
Klik her for at hente driveren , uden om eventuelle advarsler din browser kan poppe op for at forhindre dig fra at downloade . Læs licensaftalen fra Canon og derefter gemme softwaren på dit skrivebord .
3 .
Dobbeltklik på den software installation pakke for at starte den . Det vil gå dig trin-for-trin gennem installationsprocessen . Sørg for at du ikke slutte printeren til computeren, før installationen software fortæller dig det.

gode råd og advarsler


  • På en Windows 7 system kan det være muligt blot have Windows finde den nyeste driver til dig . Slut printeren til din USB -port og Windows vil forsøge at installere det . Hvis det ikke kan og du giver det tilladelse , vil Windows 7 gå online for at finde og downloade de nyeste drivere automatisk .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan genoprette en Alienware bærbar     

    Kommentarer

    Code:
    change