Hvordan installerer jeg en driver til en SATA -drev uden en diskette ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-20

En SATA harddisk er en internt monteret drev bruges sammen med stationære computer -systemer . SATA er kabelforbindelsen anvendte metode og har en nyere valgmulighed på opdaterede Windows-computer -systemer . Selv om drevet kræver en driver installeret til computeren for at opdage det , behøver du ikke at installere driveren fra en diskette (eller endda en cd ) , da drivere er tilgængelige online

Du skal bruge: .
adgang til internettet .


1 .
Åbn Internet browser og navigere til SATA -harddisk 's fremstillingsindustri hjemmeside .
2 .
Vælg " Support " option på forsiden . Fordi der er snesevis af forskellige fremstillingsprocesser hjemmesider , kan den nøjagtige formulering ændre lidt , afhængigt af det websted, du bruger .
3 .
Klik på " Drivere og downloads "og derefter vælge " Intern harddisk Drives , " den nøjagtige model af SATA -drev og operativsystem , der kører på computeren.
4 .
Klik driver download opført og vente til den er færdig downloadet til systemet . Dobbeltklik på føreren , når den er færdig med at downloade . Vælg " Next "og derefter acceptere en licensaftale , du har fået . Følg de resterende og vælg " Install " for at installere driverne på computeren .


Previous:nothing Next:for hvad er EEPROM bruges ? 

Kommentarer

Code:
change