Hvordan justerer jeg min Compaq nc6220 skærm ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-10

HP Compaq nc6220 er en form for bærbar computer skabt af Hewlett-Packard . Den bærbare computer kommer med Windows XP og indeholder mange justerbare indstillinger . Du ønsker måske at ændre din skærm indstillinger , der passer til dit syn eller at rette et problem med computerens skærm . Du kan nemt justere skærmen i Windows eller ved at trykke den rigtige knapper på tastaturet . Denne opgave er ganske let, og bør kun tage et par sekunder at gennemføre
1 .
Tænd den bærbare computer , og start Windows XP .
2 .

Højreklik på et tomt område på skrivebordet og vælg " Egenskaber " fra menuen .
3 .
Vælg " Indstillinger " fanen og juster "Screen Resolution " skyderen til finde en indstilling der passer til dig . En lavere opløsning gør billeder og tekst vises større , en højere opløsning gør dem mindre .
4 .
Vælg en " Color Quality " fra drop -down menu . Når du har fundet indstillinger du kan lide , klik på " Anvend "og derefter " OK " for at forlade menuen .
5 .
Juster din bærbare skærm lysstyrke ved at holde " Fn " tasten på tastaturet og trykke på knapperne med sole trykt på dem . En sol med en nedadgående pil reducerer skærmens lysstyrke , mens en sol med en opadgående pil øger den . Tryk dem begge for at finde en komfortabel skærmens lysstyrke indstillingen .


Previous:nothing Next:hvordan man laver en usb brugelig til opstart i OS X 

Kommentarer

Code:
change