Hvordan kan jeg ændre boot optioner på en Compaq EVO D510 ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-25

Når din Compaq Evo D510 starter op , det ser ud til at hver af de ombord -enheder , herunder diskettedrev , cd-rom eller dvd- drev , og harddisken , for det system filer der er nødvendige for en vellykket opstart . Mens en standard boot-rækkefølgen fungerer godt det meste af tiden , nogle gange en computer brugernes behov for at ændre den rækkefølge, som D510 læser medierne . For eksempel , hvis du har brug for at starte fra en cd eller USB- enhed , skal du først gå ind i computeren setup og ændre boot-rækkefølgen , så computeren ser ud til at disse enheder, før kontrollen af harddisken .
1
Log på din computer og klikke på " Start " knappen . . Vælg " Luk "i menuen , og bekræft , at du ønsker at lukke computeren ned . Vent til D510 til at lukke helt ned .
2 .
Tryk på afbryderknappen på D510 og se til Compaq logoet skal vises . Tryk på " F10 " knappen flere gange , indtil " Indtastning Setup " vises .
3 .
Brug højre piletast til at fremhæve menuen "Avanceret" og vælg " Boot rækkefølge. " Fremhæv hver enhed, der er anført og bruge op og ned piletasterne til at flytte det op eller ned i startrækkefølgen .
4 .
Tryk på " F10 "for at afslutte opsætningen . Vælg " Gem ændringer og afslut " mulighed for at gemme de ændringer du lavede i D510 startrækkefølge .


Previous:nothing Next:Hvordan tilslutter jeg en eksisterende kabel-tv boks til en computer ? 

Kommentarer

Code:
change