Hvordan løser jeg en HP LaserJet 2600n fusion problem ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-02

I en laserprinter , er funktionen af fuseren patronen at forsegle blæk ud på papiret . Hvis din printer har en fusion problem , kan du opleve , at mens udskrifterne ser godt ud i første omgang , at blækket gnides af papiret let , og efter et par minutter siderne kan blive helt ulæselige . Hvis du opdager dette symptom på din HP Laserjet 2600N , det bedste fremgangsmåde er at fjerne den eksisterende fuserenheden patron og erstatte den med en ny

Du skal bruge: .
Printer
Fuser patron .


1 .
Luk HP Laserjet 2600 og lad det sidde i mindst 30 minutter. Fuserenheden patron i HP 2600N bliver meget varm , mens printeren arbejder , og ikke at lade det køle tilstrækkeligt kunne resultere i en forbrænding.
2 .
Åbn fuseren dækslet og find fuseren patronen . Fuserenheden patron er sort i farven , og det vil stadig være lidt varme at røre ved .
3 .
flip down to fastgørelsesklemmerne , der holder fuserenheden på plads . Tag fat fuseren kassetten i håndtaget , og træk det lige ud af printeren .
4 .
Tag den nye fikseringsenhed patron fra kassen og fjern al emballage materialer . Skub den nye fuserenhed patron i printeren og lås den på plads med skruer . Luk patrondækslet døren og tænd for printeren .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en HP Color laser jet 2600n 

Kommentarer

Code:
change