Hvordan opgraderer jeg Portege 3505 hukommelse ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-08

Toshiba Portege 3505 Tablet PC er en unik enhed, der giver dig mulighed for at dreje skærmen i forskellige retninger for at give dig forskellige synspunkter og adgang . Dette omfatter liggende skærmen fladt på tastaturet , således at apparatet bliver en tablet , som du kan tage noter eller vise en præsentation på . Hvis tabletten bliver træg eller ikke reagerer , kan det være tid til at opgradere sin hukommelse . Enheden leveres som standard med 512 MB hukommelse og kan håndtere op til 1 GB . Den bærbare computer tager PC133 SDRAM SODIMMs der kan købes online ( se Resources ) .

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker


1
Luk alle de programmer og lukke den bærbare computer
2 . .
Tag alle ledninger og kabler til computeren . Fjern batteriet fra systemet . Flip den bærbare computer over og læg den på en flad overflade .
3 .
Find den hukommelse dækslet på bagsiden af den bærbare computer . Det er holdt på med en Phillips skrue . Løsn skruen med din stjerneskruetrækker og fjern dækslet .
4 .
Adskil klip fra modulet , som vil stige en smule op. Skub modulet ud af åbningen .
5 .
Match knappen i åbningen med hakket i det nye hukommelsesmodul . Skub den nye hukommelsesmodul i at stikket på en 30- graders vinkel . Tryk ned på modulet , så det ligger fladt i rummet .
6 .
Sæt dækslet tilbage på enheden . Spænd skruen . Sæt batteriet tilbage i enheden, og stik i alle ledninger og kabler . Tænd den bærbare computer .


Previous:nothing Next:hvordan man omformatere PNY Optima flashdrev 

Kommentarer

Code:
change