Hvordan opgraderer jeg en macbook 500 gb ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-23

Opgradering af harddisk på en MacBook til en 500GB model øger lagerplads , så du kan gemme et øget antal af filer , programmer , videoer og billeder på din computer . Faktisk , når du opgraderer til en større harddisk er det muligt at gendanne din nuværende installation af Mac OS X til det nye drev , så du kan øge lagerplads uden at skulle geninstallere operativsystemet. Desuden , når en ny 500GB harddisk er installeret Apple specifikationer ved en slutbruger , er din Apple garanti bevaret .

Du skal bruge: .
500GB 2
5- tommer bærbare harddisk .
Ren , fnugfri klud .
Mønt.
Phillips # 1 skruetrækker .
Stiv, ikke-magnetiske kort .


1 .
Sluk MacBook ved at vælge " Luk computeren " fra " Apple " -menuen . Vent 30 minutter for computeren interne køle ned .
2 .
Tag alle USB og tilbehør kabler fra computeren . Tag strømkablet sidste .
3 .
Vend MacBook over , at placere den på en blød klud for at undgå ridser .
4 .
Fjern batteriet ved hjælp af en mønt til at låse batterilåsen . Du skal dreje mønten med uret for at låse batteriet , hvorefter det dukker op lidt . Løft batteriet ud af båsen.
5 .
Rør ved noget metal i batterirummet for at aflade statisk elektricitet .
6 .
Løsn tre skruer på RAM døren , placeret langs kanten af batteribåsen , ved hjælp af en # 1 stjerneskruetrækker . Fjern ikke skruer , blot løsne dem
7
Brug den lange ende af det L-formede RAM dør du skrues i trin 6 til pivot og fjerne det fra batteribåsen . . Du kan bruge en ikke-magnetiske kort , såsom et lånerkort , at lirke RAM døren opad , så den kan fjernes .
8 .
Rul harddisken træktap , som er gemt under harddisken på den smalle ende af batteribåsen .
9 .
Træk tappen udad for at frigøre harddisken . Fortsæt med at trække harddisken ud , indtil den er adskilt fra den gummi skinnerne kører ned på hver side af batterirummet .
10 .
Drej harddisken opad og fjern den , mens du holder det kun af siderne .
11 .
Skub 500GB udskiftning harddisken ind i batteribåsen og skubbe harddisken på sin bås .
12 .
Skub den hårde drev fjernelse trækflig under drevet , så den er let tilgængelig i tilfælde af , du ønsker at ændre køre igen i fremtiden .
13 .
Sæt RAM døren på plads , begyndende med den korte ende , der dækker harddisken åbning . Tuck pakningerne på RAM døren , så den sidder i plan med batterirummet .
14 .
Stram de tre skruer, der holder RAM døren på plads , når det sidder korrekt . A # 1 stjerneskruetrækker er nødvendig for denne opgave .
15 .
Sæt batteriet i bugten ved først at sænke stik for enden af batteriet og forsigtigt skubbe resten af batteriet på plads . Hold ned modsatte ende af batteriet , mens du bruger en mønt til at dreje låsen mod uret for at fastgøre det . Flip MacBook over og åbne skærmen .
16 .
Slut netledningen og tænde din MacBook med en nyinstalleret 500GB harddisk .
17 .

Indsæt din Mac OS X installations dvd en , og vælg det sprog du ønsker at bruge , mens oprette din nye harddisk .
18 .
Klik på " Utilities "menuen og klik på " Diskværktøj ".
19 .
Vælg den nye 500GB harddisk i ruden i venstre side af skærmen ved at venstreklikke på det , og klik på " Partition " fanen .
20 .
Klik på " Options " for at kontrollere , at " GUID " format er valgt til 500GB drev. Dette er nødvendigt på alle start -drev , ligesom 500GB -drev installeret på din MacBook .
21 .
Navn mængden " Macintosh HD " og klik på " Partition ". Luk " Disk Utility " -vinduet efter partitionering er færdig . Harddisken er klar til at acceptere et diskbillede til at gendanne din MacBook , eller du kan geninstallere Mac OS X ved hjælp af din installatør dvd'en til at starte forfra .


Previous:nothing Next:hvad er de forskellige typer af edb- hukommelse ? 

Kommentarer

Code:
change