Hvordan scanner jeg noget på en kanon MX700 & email dokumentet til nogen ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-04

Canon Pixma MX700 er en kraftfuld multifunktionsprinter til hjemmet eller små virksomheder . Dens funktioner omfatter udskrivning , scanning , kopiering og faxning . Med en maskine denne komplekse , kan det være svært at udføre grundlæggende opgaver , som e-maile en scannet billede

Du skal bruge: .
Pixma MX700 installations-cd- rom'en


1 <. br >
Installer Canon Utilities ved at indsætte installations-cd- rom'en i computeren og kører program kaldet " MSETUP4. EXE . " Hvis du ser nogen sikkerhedsadvarsler , programmet lov til at begynde . Klik på "Easy Install " for at bruge standard-installation indstillingerne .
2 .
Placer dit dokument i den automatiske arkføder eller på glasset . Bemærk , at hvis dokumentet ikke er af brev , juridiske eller A4 størrelse, vil dokumentfremføreren ikke være i stand til at håndtere det ordentligt . I disse tilfælde er det nødvendigt at placere dokumentet på glaspladen .
3 .
Tryk på " Scan " knappen for at åbne menuen Scan . Brug op-og ned -tasterne til at vælge den computer, som du ønsker at sende det scannede billede , samt den type dokument, du ønsker at oprette. "OK " -knappen vil gemme dine valg . Endelig skal du trykke på " Color "eller " Black " -knappen for at starte scanningen .
4 .
Gem det billede, der vises på den computer, du valgte på printeren . Vedhæft dette billede til en e-mail ved hjælp af din e-mail klient . Send e-mail, og modtageren vil modtage det scannede dokument .

gode råd og advarsler


  • Pixma MX700 er i stand til scanning ved høj opløsning , hvilket kan resultere i en fil, der er for stor til at e-mail. Skalere billedet ned for at reducere filstørrelsen .


  • Previous:nothing Next:hvordan du installerer et 3d grafikkort     

    Kommentarer

    Code:
    change