Hvordan tilføjer jeg DDR2-hukommelse i en HP Vectra desktop ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-21

Nogle gange kan din HP Vectra stationære computer begynde at bremse ned over året , hvilket gør simple ting som at tjekke e-mails eller skrive et dokument, kræver masser af tid . Hvis dette er dit problem , så er det måske tid til at opgradere din computers DDR2 RAM hukommelse . Installation af RAM i dit skrivebord , vil fremskynde sin processorer , hvilket gør det til en hurtigere maskine , når det kommer til at håndtere flere åbne programmer på din computer . Heldigvis er dette installere kun kræver en udskiftning RAM- modul og et par husholdning værktøjer .

Du skal bruge:
Lille stjerneskruetrækker
. Udskiftning RAM -modul .


1 .
Tag alle kabler forbundet til bagsiden af dit skrivebord , som sikrer at hverken huske eller skrive ned , hvor hver ledningen er placeret .

2 .
Sæt computeren på det venstre side , og find de to Phillips skruer, der holder det højre panel på plads . Fjern de to skruer ved hjælp af din stjerneskruetrækker.
3 .
forsigtigt slæbebåd tilbage på panelet , og det vil pop slukke computeren . Sæt den til side .
4 .
Kig i din Vectra til at finde den RAM hukommelse moduler. Disse moduler er normalt i midten af computeren , som er forbundet til bundkortet . RAM- moduler er lange , tynde plader , der klistrer op og ud af computeren i en 90 graders vinkel .
5 .
Fjern RAM i soklerne ved at trykke ned på den plastik clips bedriften modulet på plads . De RAM-modul vil stige en lille smule . Grib den og gemme den et sted statisk-safe .
6 .
Installer din udskiftning RAM ved foring op på nedskæringerne i hukommelsesmodulet med nedskæringer i soklen , og skubbe den hukommelse ned i soklen , indtil klippene engagere modulet .
7 .
Vende ovenstående trin for at samle computeren .

gode råd og advarsler


  • Hvis du føler dig utilpas arbejder omkring dit skrivebord , tager overveje det i stedet til en kompatibel computer værksted . De mennesker der kan installere din RAM i løbet af få minutter , hvilket gør det en nem og sikker reparation for dig .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan overføre edb-data med et USB-kabel     

    Kommentarer

    Code:
    change