Hvordan tilslutter jeg en eksisterende kabel-tv boks til en computer ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-25

Ved hjælp af en tv- tuner kort , er det muligt at tilslutte næsten enhver audio /video -enhed til en computer -system . Dette omfatter tilslutning af en allerede eksisterende kabel -tv boksen til tunerkort . Dette forvandler computeren i sit eget kabel -tv , sparer dig fra at have både et tv og en computer , der er nedsat i samme rum

Du skal bruge: .
tv-tunerkort
Driver /software installations-cd'er .
Koaksialkabel .
Kabel modtagerboks .


1 .
Installer en TV- tuner i computeren . Der er både interne og eksterne kort til rådighed . Eksterne kort forbindelse til en USB- port på computeren . Interne kort kræver mere finesse ( se afsnittet Ressourcer til en video om hvordan du installerer en ) .
2 .
Installer det medfølgende drivere og software, der leveres med tv -tuner -kort via driver /softwareinstallation cd'er . Når cd'en er indsat i diskdrevet på computeren , skal du følge anvisningerne for at afslutte softwaren og installation af drivere .
3 .
Coax -kablet i " Out " -port på kabel modtagerboks . Sæt den modsatte ende af kablet i tilslutningen porten på tv -tunerkort .
4 .
Tænd for kabel- tv -modtageren og lancere den software installeret på computeren , og kablet programmering vises på computerskærmen .


Previous:nothing Next:Hvordan installerer jeg et grafikkort på en ECS p4m800 - m7 bundkort ? 

Kommentarer

Code:
change