Hvordan udskifter jeg lcd på en gateway mt3419 ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-05

Det MT3419 er en bærbar computer skabt af Gateway . Som med de fleste bærbare computere , er skærmen en LCD , som er monteret i skærmen samling enhed , eller den øverste del af den bærbare computer. Du kan få brug for at erstatte LCD- skærmen til mange grunde . Skærmen er måske ikke bliver vist korrekt, eller kan være revnet , for eksempel. Nye laptop skærme kan købes online . Gør-det- selv udskiftning kan være en vanskelig opgave , så et vist kendskab til computerhardware er nyttigt

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Lille kniv .


1 .
Sluk din bærbare computer og tage AC -adapteren til at sikre at du ikke forårsage nogen skade på dig selv eller din computer .
2 .
Fjern hængseldækslerne på bunden af den bærbare computer skærmen ved at skyde en lille kniv under kanterne og forsigtigt løfte op . Den hængseldækslerne skal pop ud .
3 .
Fjern gummi skruen dækker fra frontkanten , som er den plaststykket omkring skærmen , ved at løfte forsigtigt op på kanten af hver skrue dække med kniven . Der er seks skrue dækker i alt : fire øverst på skærmen, og to under skærmen ved siden af hængslerne .
4 .
Fjern skruer fra frontkanten med en skruetrækker.
5 .
Placer fingrene mellem skærmen og frontdækslet og løfte op til pop frontdækslet ud af stedet . Sæt ringen ud til siden .
6 .
Find skærmen inverter board , som er placeret under skærmen. Fjern skruen på venstre side af frekvensomformeren. Skruen holder inverteren på plads .
7 .
Løft skærmen frekvensomformeren ud af skærmen boliger og fjern ledningen på højre side af frekvensomformeren. Wiren på højre side forbinder inverteren til skærmen . Du kan lade wiren på den anden side tilsluttet.
8 .
Skru de seks skruer , der forbinder LCD -skærmen til det ydre beslag . Disse skruer er fundet langs den ydre omkreds på LCD-skærmen .
9 .
Læg skærmen samling skærmen nedad på tastaturet og trække videokablet ( bred og tynd som et bånd ) fra stikket øverst på skærmen .
10 .
Skru skruerne i LCD ind i holderen . Der er to på hver side af skærmen .
11 .
Fjern LCD -skærmen helt fra den bærbare computer .
12 .
Skru nye LCD- skærmen i holderen ved at erstatte de skruer , du har fjernet fra begge sider af beslaget .
13 .
Sæt videokablet i stikket øverst på skærmen .

14 .
Sæt de seks skruer , der holder LCD i den ydre holderen .
15 .
Sæt frekvensomformeren kablet i omformeren og skru inverter tilbage på plads .
16 .
Sæt frontdækslet tilbage på plads rundt på skærmen .
17 .
Sæt skruer , der holder skærmen på plads og erstatte gummi skruen dækker . Sæt hængseldækslerne tilbage på plads .


Previous:nothing Next:Fakta om laser blæk 

Kommentarer

Code:
change