Toshiba bærbar nøgle reparation

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-02

Hver gang i et stykke tid , kan tastaturet på din bærbare Toshiba-pc har nøgler falder ud af det . Heldigvis , har en knækket nøgle på dit tastatur ikke kræver køb af et helt nyt tastatur , hvilket gør dette reparere en let , at næsten enhver computer bruger kan fuldføre . Med en flad skruetrækker og omkring 5 minutter af din tid , kan du erstatte alle typer af centrale spørgsmål er du måske har med din Toshibas tastatur

Du skal bruge: .
skruetrækker

<. h4 > Udskiftning Singular Keys
1 .
Brug din skruetrækker til forsigtigt tage en nøgle ved siden af en , der skal udskiftes . Bare tage ud af den fælles landbrugspolitik , skal du have nøglen holderne ophold på tastaturet
2
forsigtigt kigge over, hvordan plastnøgle holderne er placeret på den nu eksponerede nøgle, . du bare tog hætten af . Det er vigtigt at duplikere hvordan holderne se på dine andre knækket nøgle . hvis de placeres forkert , vil nøglen ikke arbejde
3
Sæt nøglen holderne tilbage i dit knækket nøgle , hvilket gør Sørg for at duplikere , hvordan de ser ud med de andre udsatte nøgle . Du vil vide, at du fik denne regnede ret , hvis plastik holderne klikke på plads på tastaturet .
4 .
Tag din nøgle cap , og læg det tilbage i de udsatte central plads . Det vil falde på plads , nu da de vigtigste holderne er korrekt placeret på tastaturet .

Udskiftning af Space Bar


1 .
Flip over rummet bar , og Find metal fastholde bar . Dette vil være forbundet til den plads bar hætte , fjerne det fra den fælles landbrugspolitik ved at trække dens ender ud fra krogene at holde den i.
2
Tag metal holderen , og fastgør den til . plads i det udsatte sted på dit tastatur . Vær sikker på at have metal holder på den nederste del af den eksponerede stedet ; ikke på toppen. Det vil krog på plads ligesom det gør på de vigtigste hætten , der bør være to kroge holde enderne på plads
3
Tag mellemrumstasten cap , og klik den på plads . på tastaturet . Hvis du har installeret nøglen holder korrekt , vil den fælles landbrugspolitik igen snap tilbage på plads i tastaturet .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har udskiftet din nøgle , og det virker , men ikke sætte det rigtige bogstav eller tal , er dette en elektronik problem . Desværre vil denne type problemer kræver en helt nyt tastatur . Hvis dette er din sag , kan du overveje at tage i din bærbare computer til en computer værksted for at få dem udskifte dit tastatur for dig .
 • Hvis du har mistet en af dine taster eller skruer, du kan købe disse separat online på din bærbare computer producentens websted .


 • Previous:nothing Next:hvordan man bruger en xbox 360 tastatur som et tastatur på en computer   

  Kommentarer

  Code:
  change