definition af eksterne diskettedrev

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-11

Selv om der er diskette drev indbygget i nogle computere , kan du nemt bruge eksterne floppy disk drev med computere, der ikke har disse bygget i. Du indsætter en diskette i denne computer tilbehør , og diskettedrev læser materiale på , og skriver nyt materiale til , at diskette

Historie

Ifølge Cramster. com , en gruppe af IBM-ansatte under ledelse af David Noble opfandt diskettedrevet i 1969 . Diskettedrev blev mindre gennem årene som disketter , der anvendes også mindskes i størrelse .

Usage

Selv om antallet af mennesker, der bruger eksterne diskettedrev har mindsket over tid , og andre medier som cd'er har blevet mere populært for datalagring fortsat nogle mennesker til at bruge diskette drev til opgaver som computer backups .

Fordele

Nogle mennesker og virksomheder har ældre data på disketter . Eksterne diskettedrev gøre disse oplysninger muligt . I modsætning til en floppy disk drev , der er indbygget i en computer , et eksternt drev er bærbare og kan nemt tilsluttes og frakobles fra computeren .

Omkostninger og Leverandører

Eksterne diskettedrev er relativt billige , og mange koster mindre end $ 20 . Fra 2010 , sælger en bred vifte af lokale computer butikker og online computer forhandlere dem .


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner stak patroner fra en HP Deskjet printer 

Kommentarer

Code:
change